2017. december 14. - csütörtök

Meghívó az Óbudai San Marco Szabadegyetem májusi előadására

Időpont: 
2011. május 9. 18:00

Az Óbudai San Marco Szabadegyetem vendége és előadója lesz Dr. Velkey György a Bethesda Gyermekkórház főigazgatója május 9-én 18 órakor. Előadásának címe: Gyermekeink egészsége – A gyermekegészségügy jelene és jövője.

A Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Kft. és a San Marco Alapítvány szervezésében az érdeklődő közönség ingyenesen látogathatja és hallhatja a programot.

San Marco Szabadegyetem: Dr. Velkey György

A negyedik éve tartó óbudai rendezvénysorozat jelenlegi szemesztere május hónapban zárul. Reményeik szerint októberben új évad kezdődik.

A San Marco Szabadegyetem előadásainak megjelentetésével, túllépte a kerület határait, mint más egyéb kulturális, sport- és egészségnapi rendezvényeivel. A tágabb közösség számára is értékeket közvetítenek. Az érdeklődés és a visszajelzések alapján, valamint előadóiknak köszönhetően a rendezvénysorozat eddig sikeres volt. Bizonyítja az is, hogy ismét júniusban az Ünnepi Könyvhétre jelenik meg a Püski Kiadó jóvoltából ÉRTETEK címmel olvashatóvá vált előadás-sorozat harmadik könyvecskéje, melyben az orvostudomány újabb hat különböző területének szaktekintélyétől tanulhatunk valamit.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Fortepan

Rendhagyó időpontban, rendhagyó helyszínen, rendhagyó témával jelentkezik az idei év utolsó HajóHíd Estje!

fotó Toldi Éva

Magyarországi bemutató a Rózsavölgyi Szalonban.

plakát

Kortárs zene és irodalom a Várkert Bazárban.