2018. augusztus 22. - szerda

Meghívó az Óbudai San Marco Szabadegyetem májusi előadására

Időpont: 
2011. május 9. 18:00

Az Óbudai San Marco Szabadegyetem vendége és előadója lesz Dr. Velkey György a Bethesda Gyermekkórház főigazgatója május 9-én 18 órakor. Előadásának címe: Gyermekeink egészsége – A gyermekegészségügy jelene és jövője.

A Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Kft. és a San Marco Alapítvány szervezésében az érdeklődő közönség ingyenesen látogathatja és hallhatja a programot.

San Marco Szabadegyetem: Dr. Velkey György

A negyedik éve tartó óbudai rendezvénysorozat jelenlegi szemesztere május hónapban zárul. Reményeik szerint októberben új évad kezdődik.

A San Marco Szabadegyetem előadásainak megjelentetésével, túllépte a kerület határait, mint más egyéb kulturális, sport- és egészségnapi rendezvényeivel. A tágabb közösség számára is értékeket közvetítenek. Az érdeklődés és a visszajelzések alapján, valamint előadóiknak köszönhetően a rendezvénysorozat eddig sikeres volt. Bizonyítja az is, hogy ismét júniusban az Ünnepi Könyvhétre jelenik meg a Püski Kiadó jóvoltából ÉRTETEK címmel olvashatóvá vált előadás-sorozat harmadik könyvecskéje, melyben az orvostudomány újabb hat különböző területének szaktekintélyétől tanulhatunk valamit.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

II. András koronázása elevenedik meg 2018. augusztus 18‒19-én a Nemzeti Emlékhelyen.

logo

Az Artistaművészek és Cirkuszi Dolgozók Szakszervezetének Elnöksége 2018 aug. 10.-én pénteken 19.00 órakor ” Jótékony célú ” előadást szervez a MACIVA vezetésével a Fővárosi Nagycirkuszban.

logo

A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége – a Roche Magyarország Kft. támogatásával – nyolcadik alkalommal felhívást tett közzé a „Kedvenc Patikám” cím elnyerésére.