2018. október 19. - péntek

Meghívó az Óbudai San Marco Szabadegyetem májusi előadására

Időpont: 
2011. május 9. 18:00

Az Óbudai San Marco Szabadegyetem vendége és előadója lesz Dr. Velkey György a Bethesda Gyermekkórház főigazgatója május 9-én 18 órakor. Előadásának címe: Gyermekeink egészsége – A gyermekegészségügy jelene és jövője.

A Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Kft. és a San Marco Alapítvány szervezésében az érdeklődő közönség ingyenesen látogathatja és hallhatja a programot.

San Marco Szabadegyetem: Dr. Velkey György

A negyedik éve tartó óbudai rendezvénysorozat jelenlegi szemesztere május hónapban zárul. Reményeik szerint októberben új évad kezdődik.

A San Marco Szabadegyetem előadásainak megjelentetésével, túllépte a kerület határait, mint más egyéb kulturális, sport- és egészségnapi rendezvényeivel. A tágabb közösség számára is értékeket közvetítenek. Az érdeklődés és a visszajelzések alapján, valamint előadóiknak köszönhetően a rendezvénysorozat eddig sikeres volt. Bizonyítja az is, hogy ismét júniusban az Ünnepi Könyvhétre jelenik meg a Püski Kiadó jóvoltából ÉRTETEK címmel olvashatóvá vált előadás-sorozat harmadik könyvecskéje, melyben az orvostudomány újabb hat különböző területének szaktekintélyétől tanulhatunk valamit.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Az egri Harlekin Bábszínház előadása október 9-én 11 és 15 órakor a Budaörsi Latinovits Színházban.

Helyszín: 
Várkert Bazár
Időpont: 
2018. szeptember 20. 19:00
plakát

Szeptember 20-án folytatódik a magyar irodalom nagyjait, izgalmas kapcsolatait, szerelmeket és barátságokat bemutató Várkert Irodalom-sorozat a Várkert Bazárban.

Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ

Ingyenes családi életmód hétvége nem csak növényevőknek.