2018. október 23. - kedd

AIESEC: Kulturizmus

Kinyomtatom...
Időpont: 
2011. május 24. 9:00 - 13:00

Az AIESEC Budapesti Corvinus Egyetemen működő irodája 2011. május 24-én konferenciát rendez Kulturizmus – A turisztikai és kulturális szektor kapcsolódási pontjai és marketinglehetőségei címmel. A házigazda Beat for Europe Projekt a decemberi Elnökségre fel! után ismét összegyűjti a hazai turisztikai élet jelentős alakjait, akikhez idén a kultúra képviselői csatlakoznak.

A téma ezúttal a turizmus és a kultúra közti kapcsolatok erősítésére, illetve e szereplők marketinglehetőségeire épül. Magyarországon ma e két szektor – bár sok szempontból egymásra van utalva – mégis elég függetlenül működik egymástól. A rendezvény célja éppen ezért az, hogy szakértők tippjeivel és a nyári programkínálat áttekintésével rámutasson azokra a kapcsolódási lehetőségekre, melyeket kihasználva e szervezetek intenzívebben részt vehetnek egymás életében. Emellett a konferencia arra is választ kíván adni, hogy egy-egy kulturális esemény, vagy egy turisztikai szervezet marketing lehetőségeiben milyen konkrét eszközök alkalmazhatók, és milyen új, közös megoldásokat találhatnak e téren a résztvevők.

A konferencia lehetőséget kíván adni a párbeszédekre is, kerekasztal-beszélgetések révén a résztvevők elmondhatják véleményüket a felvetett kérdésekben, átadhatják egymásnak tapasztalataikat, ötleteiket, és kapcsolatot építhetnek egymással, illetve az előadókkal. Az egyetemi helyszín abban is segítséget adhat, hogy a jelen lévő fiatalok – akik mindkét szektor fontos célcsoportját alkotják – is beleadhatják elképzeléseiket a vitákba, a résztvevők kikérhetik véleményüket ötleteikkel kapcsolatban.

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 5 (1 vote)

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Indokolatlan Ügyféligény

A jövő a kézműves kódolásé! Saját sörrel hívja fel magára a figyelmet a Codecool programozóiskola.

a kiállításból részlet

Jó bizonyitvánnyal ingyenes a BODY Kiállitás.