Caramel legújabb videoklipjének ősbemutatója

Időpont: 
2011. július 23. 22:00 - szombat

Három videoklip ősbemutatójával, valamint Györemix! rezidens DJ partyjával várják a fiatalokat az Eiffel téren, a djuice U26 Clubshop-ban 2011. július 23-án. Az első 300 résztvevő a jeles alkalomból ajándék DVD-vel gazdagodik, amin Norba és a Megasztár győztes Caramel „Bakancslista” című klipje és a forgatás extra werkfotói találhatók.

Az U26 Clubshop tavalyi indulása óta rendszeresen biztosít fellépési lehetőséget feltörekvő zenekaroknak, valamint már saját rajongói táborral rendelkező, befutott bandáknak egyaránt. Az U26 Clubshop több alkalommal adott helyszínt lemezbemutató koncerteknek, de itt hallgathatták meg Lady Gaga rajongói a popikon Born this way című legújabb albumát is elsőként, annak hivatalos megjelenése előtt. A hagyomány folytatódik, ezúttal egy különleges partyval egybekötött videoklip premier vetítésre kerül sor július 23-án, este 10 órától egészen hajnali 2-ig.

2011. július 20. 16:33 - U26 Videoklip est ©U26 Videoklip est
U26 Videoklip est

Az este folyamán elsőként a „Bakancslista” című klip kerül vetítésre, mely Norba & Caramel közös számából született a Sounds&Pictures jóvoltából. A párosnak több közös produkciója is van már, amiből Caramel új, Lélekdonor című lemezére is felkerült két alkotás. A „Bakancslista” egyébként Norba 2010 októberében megjelent Agykontroll címet viselő albumán található.

Másodikként a három tagból álló DSP „Láncok” című klipje kerül bemutatásra, mely a 2011-ben megjelent Elmezaj című lemezükről származik és immáron a második dal, mely képi hátteret is kap ugyanerről a lemezről.

Bónusz vetítésként a Káva & Vészk'járat „Nincs vissza” című számára tombolhatnak a résztvevők, mely a Káva Krú hamarosan megjelenő, Psziché című nagylemezének beharangozó videoklipje, ami ugyan már megtalálható a világhálón, de mivel ez is a Sounds&Pictures munkája, ezért kihagyhatatlan az esti vetítésből. A Káva Krú és Vészk'járat (Phat és Siska) egyesültével létrejött hatosfogat klipje összeköti a zenéért rajongókat az egész országban.

Az este természetesen nem ér véget a 3 klip bemutatásával, hiszen a hazai hip hop körökben élő legendának számító DJ Györemix! fogja pörgetni a lemezeket az U26 rezidens lemezlovasaként.

Az első 300 résztvevő, aki a szombat estéjét a világpremierekkel tölti, ráadásként egy ajándék dvd korongot is kap, amin a „Bakancslista” klip és a forgatás extra werkfotói találhatók.

Hirdetés