2018. szeptember 24. - hétfő

Hooligans 15 éves jubileumi koncert

Kinyomtatom...
Jegyár: 
2.900 - 10.900 Ft
Időpont: 
2011. december 11. 19:00
Hooligans, együttes

Talán Tóth Tibi és Kiss Endi sem gondolták volna az általános iskola padjaiban, hogy sok évvel később az ország egyik legnépszerűbb zenekarának alapító tagjaként fennállásuk tizenötödik évét a Papp László Budapest Sportarénában ünneplik majd! Mégis.

Tóth Tibi, Kiss Endi, Ördög Csipa Tibor és Késmárki Zsolt számára a nagy eseményre való felkészülés természetesen nem a próbákkal kezdődik majd, annál is inkább, mert a fiúk folyamatosan „edzésben” vannak, hiszen mint az előző években mindig, idén is rengeteg koncertjük van. Az évforduló miatt azonban ez az év mégis más lesz, mint az előzőek.
A zenekar ugyanis megújította honlapját, új videoklipet készítettek a Küzdj az álmodért! című dalukra, amelyet a tavaly év végén megjelent, ’8szemközt’ című albumukon hallhatunk. Ezek után a srácok megjelentetnek egy dupla best of lemezt is októberben a legnagyobb slágerekkel, természetesen újramaszterelve és felújítva a népszerű dalokat. Végül pedig már készül a róluk szóló dokumentumregény is.
Aki rendszeresen jár a Hooligans koncertjeire, az már sejtheti, hogy melyek lesznek azok a dalok, amelyek szerepelnek majd az albumon, hiszen a fiúk a most indult jubileumi országos turnén ezeket adják elő majd élőben.

Hooligans, együttesHooligans, együttes

Hogy eddig mit tett le a Hooligans az asztalra? 8 albumot, 23 videoklipet, 1 platinalemezt, 3 aranylemezt, 4 Fonogram-díjat, 2 Viva Comet-díjat, 1 Bravo Otto-díjat, 1 Popcorn-díjat, 1 Jakab Líra díjat és 1 Arany Nyíl-díjat. A pop szakmában eltöltött 15 év szinte minden sikert meghozott számukra, amire csak egy banda vágyhat...

A folytatást pedig már tudjuk: a fiúk eddigi pályafutásuk talán legnagyobb mérföldkövéhez érnek majd, amikor december 11-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadán ünneplik majd tizenöt éves fennállásukat!

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Ed Sheeran

Lehullt a lepel: immár nem titok, hogy a popvilág talán legaktuálisabb sztárja, Ed Sheeran elfogadta a Sziget meghívását, ezzel megvan a 2019-es fesztivál első napjának headlinere.

Időpont: 
2018. november 5. 19:00
plakát

Arany János születésének 200. évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből és tollából Derzsi György lelkéből ez a musical-ballada.