Telekom Bónusz Electronic Music Festival 2011

Helyszín: 
Időpont: 
2011. október 15. 19:00 - szombat

Már csak órák vannak hátra és október 15-én, szombaton végre elérkezik a hónapok óta várt pillanat: este 7 órakor megnyitja kapuit a Hungexpo, hogy négy hatalmas arénájában otthont adjon Magyarország legnagyobb elektronikus-zenei rendezvényének, a Telekom BÓNUSZ Electronic Music Festiválnak!

2011. szeptember 8. 18:10 - Telekom BÓNUSZ Electronic Music Festival 2011 ©Telekom BÓNUSZ Electronic Music Festival 2011
Telekom BÓNUSZ Electronic Music Festival 2011

A gigászi line-up-ban köszönthetjük PLASTIKMAN-t, RICHIE HAWTIN legendás alteregóját, aki ezen az estén kezdi meg legújabb fejlesztésű, 1.5-ös formátumú live show-jához kapcsolódó európai turnéját. A kanadai művész természetesen a TELEKOM BÓNUSZ fesztiválra is a Plastikman live show-k teljes vizuáltechnikai repertoárjával készül. A tekintélyes felhozatalt erősíti a globális techno-szcéna vezéralakja, CARL COX is, aki az augusztusban megjelent szerzői nagylemezéhez fűződő világturné keretében látogat Budapestre. Két esztendő után újra Magyarországra látogat a brit dj / producer legenda, SASHA. Három órás exkluzív szettel készül lehengerelni a közönséget a holland trance-idol, FERRY CORSTEN. Nem mindennapi zenei élményt ígér a CROOKERS és a DADA LIFE fellépése, s ugyancsak forró hangulatot garantál ADAM BEYER, JORIS VOORN, vagy DENNIS FERRER színpadra lépése is. Velünk lesz még a több fórumon is az év felfedezettjének választott MAYA JANE COLES, illetve GARY BECK, GARETH EMERY, GUY J, a SPEKTRE, a BELZEBASS, és JOCHEN MILLER is. Az elsőrangú nemzetközi sztárvendégek mellett természetesen a hazai szcéna is a legjobbjaival képviselteti magát: HOT X, BUDAI, PALOTAI, STERBINSZKY, ANDRO, DANDY, és még sokan mások!

Felhívjuk minden Kedves Vendégünk figyelmét a korai érkezésre. A beléptetésnél biztonsági okokból fémdetektoros kapuk működnek, így a gyors bejutás érdekében kérünk mindenkit, hogy csak a legszükségesebb kellékeket hozza magával!

Hirdetés