Bemutatkozik egy újabb El camino-s szerző

Időpont: 
2011. november 30. 18:00 - szerda

2011. november 3. 15:21 - @font-face {
font-family: Candara;
}
@page Section1 {size: 595.3pt 841.9pt; margin: 70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; }
P.MsoNormal {
MARGIN: 0cm 0cm 0pt; FONT-FAMILY: 'Times New Roman'; FONT-SIZE: 12pt
}
LI.MsoNormal {
MARGIN: 0cm 0cm 0pt; FONT-FAMILY: 'Times New Roman'; FONT-SIZE: 12pt
}
DIV.MsoNormal {
MARGIN: 0cm 0cm 0pt; FONT-FAMILY: 'Times New Roman'; FONT-SIZE: 12pt
}
A:link {
COLOR: blue; TEXT-DECORATION: underline
}
SPAN.MsoHyperlink {
COLOR: blue; TEXT-DECORATION: underline
}
A:visited {
COLOR: purple; TEXT-DECORATION: underline
}
SPAN.MsoHyperlinkFollowed {
COLOR: purple; TEXT-DECORATION: underline
}
SPAN.EmailStyle17 {
FONT-FAMILY: Arial; COLOR: windowtext; mso-style-type: personal
}
SPAN.EmailStyle18 {
FONT-FAMILY: Arial; COLOR: navy; mso-style-type: personal-reply
}
DIV.Section1 {
page: Section1
}

 
  © A napokban került a boltokba az elsőkönyves újságírónő, Sándor Anikó El camino című alkotása, mely a szerző saját zarándokútjának történetét meséli el. Az Allee Libri könyvesboltban a vetítéssel egybekötött könyvbemutatón a közönség is találkozhat az El Camino csodáit átélt és regénnyé formált szerzővel, akinek beszélgetőpartnere az est folyamán az ismert televíziós személyiség,

Vágó István lesz. „Engem az érdekel, hogy egy sikeres újságírói pályát miért hagy ott valaki és választ egy ilyen nagyon transzcendens megoldást. A könyvbemutatón egy szkeptikus fog érdeklődni egy számára furcsa világ iránt.” – nyilatkozta Vágó.

A két ellentétes világnézet találkozását ígérő eseményt azt teszi még különlegesebbé, hogy a szerző kizárólag ott mutatja meg a könyv valódi szereplőinek az Úton készült fotóit.

A szerző:
„Sándor Anikó vagyok, átlagos, középkorú nő, az effajta lét minden küzdelmével. Pár hónapja azonban becsuktam egy ajtót, mögötte hagyva az addigi életemet, a munkámat, a teljes létbiztonságot. Zarándoklatra indultam, fájdalmas vezeklés lett belőle. Egy olyan „bűnért”, amit nem is tudtam, hogy elkövettem. Legyalogoltam a nyolcszáz kilométert, és átéltem minden pillanatát. Remegtem a döbbenettől, amikor kézzel foghatóvá vált a csoda, és sírtam a zavarodottságtól, amikor nem értettem, mi történik velem.” – vall magáról regényében a napokban megjelent EL CAMINO című könyv írója.

Helyszín: Budapest, Lágymányos, a volt Skála áruház helyén, közvetlenül a Fehérvári úti piac szomszédságában az Allée üzletközpontban levő Libri-bolt.