2018. szeptember 23. - vasárnap

Ölelj meg! Új karácsonyi találkahely a Goethe Intézet előtt

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Goethe Intézet
Jegyár: 
ingyenes
Időpont: 
2011. december 15 - 2012. január 6

2011. december 15. és 2012. január 6. között ölelésre vár egy hóember a budapesti Goethe Intézet épülete előtt. A Goethe Intézet és a Kitchen Budapest interaktív karácsonyi installációja igazi közösségi élmény. És alighanem a legragyogóbb találkahely a városban.

Egyedül nem megy: a Ráday utca 58. előtt álló hatalmas hóember teljes átfogásához legalább három ember ölelő karjaira van szükség. S ha több is rendelkezésére áll, még boldogabb a társaságot kedvelő óriás. Minél több ölelő kar fogja át hóemberünket, annál nagyobb ragyogást hoz a borongós télbe - három teljes héten át, naponta reggel 8-tól este 10 óráig! Éjszakára a hóember aludni tér. Fényképezőgép mindenképpen legyen nálunk: kollektív teljesítményünk eredménye azonnal látható és fotózható lesz a Goethe Intézet homlokzatán.

Ölelj meg! - installáció a Goethe intézetben

Fényteremtés öleléssel: igazi karácsonyi történet. „Hóemberünkkel melegséget és fényt szeretnénk hozni a sötét és hideg télbe. Kicsik és nagyok, unokák és nagyszülők, tősgyökeres helybéliek és világjáró idegenek örömére” – ekképp invitál mindenkit Jutta Gehrig, a Goethe Intézet igazgatónője, a Ráday utca 58. elé.

Várunk mindenkit 2011. december 15-én (csütörtökön) sötétedéstől a közös nyitóölelésekre.

Megnyitó zenével és közös fotózással december 15-én 17 órától 18 óráig.

www.goethe.de/hoember

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Maratoni tárlatvezetés-sorozat, rendkívüli nyitvatartás: 10-től 24 óráig.

plakát

Bukta Norbert kiállítása az Óbudai Kulturális Központban.

plakát

A kiállítást szeptember 16-án, 16 órakor Szoboszlai János - tanszékvezető egyetemi docens, MKE, Képzőművészet-elmélet Tanszék - nyitja meg.