Carl Palmer Band (UK)

Helyszín: 
Jegyár: 
5.900 Ft
Időpont: 
2012. május 3. 20:00 - csütörtök

A dobosok dobosa, az Emerson Lake and Palmer és az Asia alapító tagja idén is ellátogat Magyarországra. Tavaly a Győri Ütős Fesztivál sztárvendége volt, idén pedig május 3-án lép fel az A38 Hajón saját zenekara társaságában.

A programon az ELP legszebb számai – köztük a Hoedown, The Enemy God, Tarkus, Fanfare For The Commom Man, Trilogy – szerepelnek majd, s elhangzik még a híres Muszorgszkij-klasszikus, az Egy kiállítás képei és sok más nagyszerű alkotás.

Carl Palmer nemrég egy brit művészfilmben szerepelt: Andrew Cross 35 perces, The Solo című alkotása a zene és a tér közti kapcsolatot boncolgatja Carl Palmer dobszólói segítségével, bemutatva azt, hogy a különböző ütős hangszerek használatával milyen összetett és teljes értékű, művészi értékkel bíró hangzást érhetünk el…

„Számomra mindig fontos volt, hogy minél közelebb kerüljek a rajongókhoz. Az új turné, ez a film és a mobiltelefonos alkalmazás pedig minden korábbinál jobb lehetőséget nyújt erre” – mondta el Palmer nemrég. „Ez a film nem egyszerűen egy Carl Palmer dobszóló felvétele, ahogy azt elsőre gondolnánk, hanem annak a bemutatása, hogy a dob és a rajta játszó személy hogyan kapcsolódik össze, megteremtve egy élő, valós idejű műalkotást - olyat, amihez foghatót más esetekben csak múzeumokban láthatunk.”

Carl aktuális turnéját 2011 őszén, az Egyesült Államokban indította. A beszédes nevű Pictures At An Exhibition körút keretében érkezik Budapestre. A közel két órás programban ezúttal az ELP legszebb instrumentális darabjai is szerepelnek majd. Az előadáson hármasban, power trióként láthatjuk majd a dobost, Paul Bielatowicz gitáros és Simon Fitzpatrick basszusgitáros társaságában.
A koncert után Carl ezúttal is várja majd azokat, akik személyesen is találkoznának vele, vagy autogramot szeretnének!

Hirdetés