Régi nagy sztárokra emlékezik Szulák Andrea és a Budapest Jazz Orchestra

Helyszín: 
Jegyár: 
3500 Ft, 4200 Ft
Időpont: 
2012. október 9. 19:00 - kedd

A RaM Colosseumban tartja új műsorának bemutatóját a Budapest Jazz Orchestra. Október 9-én Szulák Andreával közös koncertjükön a legfényesebb csillagokra, Cserháti Zsuzsára, Máté Péterre, Ella Fitzgeraldra és Frank Sinatrára emlékeznek.

Nem először zenél együtt a Budapest Jazz Orchestra (BJO) és Szulák Andrea: ez alkalommal egy újabb különleges programmal, az Emlékezzünk a csillagokra! című esttel várják a közönséget.

A koncerten négy nagyszerű művész – két magyar és két külföldi – dalai csendülnek fel. A slágerek, amelyeket egykor Cserháti Zsuzsa, Máté Péter, Ella Fitzgerald és Frank Sinatra énekelt, ezúttal a népszerű jazz formáció felfogásában szólalnak meg.

– Ezzel az esttel olyan csillagok előtt szeretnénk tisztelegni, akik örökre az égre írták a nevüket tehetségükkel, kisugárzásukkal, egyéniségükkel és előadásmódjukkal. Bízunk abban, hogy ezzel a programmal méltó emléket állítunk nekik. A BJO és Szulák Andrea számos sikeres közös koncertet adott már, most sem fogunk csalódást okozni a közönségnek – mondta Kollmann Gábor, az együttes vezetője.

2012. augusztus 22. 12:12 - Budapest Jazz Orchestra ©Budapest Jazz Orchestra

A programban többek között olyan slágerek csendülnek fel, mint a zene nélkül mit érek én, A boldogság és én, az I’ve got you under my skin és a Summertime.

A fellépést Szulák Andrea meghívott vendégei teszik még teljesebbé. Egy-egy dallal érkezik majd Berkes Gabriella és Farkas Gábor Gábriel is, akiket a budapesti és vidéki színházak zenés műsoraiból ismerhet a közönség.

Hirdetés