2018. november 20. - kedd

X. Napfényes Fesztivál

Kinyomtatom...
Időpont: 
2013. június 2

Tizedszer ad otthont a városligeti PeCsa a Napfényes Fesztiválnak. Az új és a visszatérő látogatókat az ünnepi alkalomhoz méltó program várja.

A nagyteremben Müller Péter, Prof. Dr. Bagdy Emőke, Dr. Boldizsár Ildikó, Tarr Bence László és Váradi Tibor előadásai, valamint neves művészek – Malek Andrea, Szinetár Dóra, a Kiyo-Kito Taiko japándob-csoport, Kövi Szabolcs valamint Galambos Fecó világbajnoki helyezett bűvész – fellépései váltakoznak.

A Fesztivál témáinak – egészség, egyensúly, teljesség – elmélyítését a kisebb termekben gyakorlatias műhelyfoglalkozások segítik, az életünk fontos területeire – például étkezés, önismeret, gyermeknevelés, munka és hivatás, konfliktuskezelés, kommunikáció a párkapcsolatban – fókuszálva. A konzultációkon és bemutató kezeléseken a jelentkezőkkipróbálhatják a természetgyógyászat és sok más alternatív módszer hatékonyságát a betegségek, a testi-lelki problémák valódi okainak feltárásában és az egészség helyreállításában. Önismereti asztrológia, kineziológia, nehézfém- és allergia kivezetés, méregtelenítés, homeopátia, íriszdiagnosztika, rajzelemzés, grafológia, Bach-virágterápia, Voll-diagnosztika, hajvizsgálat, Hauschka-kozmetika, biológiai fogászat, különféle masszázstechnikák, gerinctorna, energetizáló gyakorlatok, kranioszakrális terápia – a felsorolás korántsem teljes.

A szabadtéri kínálat szabad teret ad az örömteli kikapcsolódásnak: játékos felnőtt önismereti utca, meseösvény, játszóház, kézműves és képzőművészeti foglalkozások, gyerek- és pódiumszínpad, reform-étterem és cukrászat, kiállítás és vásár.

Itt  vannak a további részletek: napfenyesfesztival.hu 

Helyszín: Budapest, PeCsa Music Hall

Sajtóközlemény

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

2018. november 28-tól öt napon keresztül a budapesti mozivásznakon rendeznek villámcsődületet az elmúlt év legizgalmasabb animációs sztárjai.

Időpont: 
2018. december 1 - 2018. december 2
Mikulásvonat a gyermekvasúton

A Mikulás és segítői, a krampuszok december 1-jén, szombaton és 2-án, vasárnap ismét birtokba veszik a Gyermekvasutat, hogy együtt vonatozzanak a gyerekekkel. Közös énekléssel, játékokkal várják a kicsiket, akik személyesen találkozhatnak a Mikulással, aki kis csomaggal ajándékoz meg minden gyereket.

plakát

Idén 16. alkalommal jelentkezik az évről évre egyre népszerűbb MittelCinemaFest – Közép-Európai Olasz Filmfesztivál.