2018. november 17. - szombat

Coco Rosie és Nomi Ruz a Világvelején, a Millenárisban

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Millenáris
Időpont: 
2013. június 17. 20:00
nomi.jpg

A buli érdekessége, hogy az est vendége, az amerikai nu- disco és hip hop énekes, Nomi Ruz, egyenesen New-York-ból. Sierra és Bianca Casady, az amerikai testvérpár Párizsban alakította meg különleges zenekarát.

Zenéjüket „freak folk”-nak is nevezték már, de megtalálhatóak benne a pop, blues, opera, elektronika és a hip-hop elemei egyaránt. Költői dalszövegeik belsőséges párbeszédek koncepcionálissorozatai. Ötödik, Tales of GrassWidow című albumuk a berlini City Slang kiadó gondozásában jelenik meg május 27-én. Az album elkészítésében közreműködött az izlandi zeneszerző, Valgeir Sigurosson, aki korábban olyan kiválóságokkal dolgozott, mint Björk, Kate Nash és a The Magic Numbers.Világkörüli lemezbemutató turnéjuk részeként láthatják őket rajongóik a Millenárisban, a Világveleje Nyár rendezvénysorozat keretében.

Sajtóanyag

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

fotó: Kleb Attila

A Liszt és Prima-díjas zongoraművész belgiumi, kolumbiai és kanadai hangversenyei után a Fondation Cziffra által rendezett SenLiszt Fesztivál díszvendége és az eseménysorozat zenei versenyének zsűritagja.

Anabel Montesinos és Marco Tamayo (foto Valuska Gábor)

Gálakoncerttel ért véget november 11-én a Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál.

Peter Hook

A Joy Divison alapítója, Peter Hook & The Light c. formációjával és a Substance-szel turnézik, az állomások közül pedig Budapest sem marad ki.