2018. november 14. - szerda

Hey, June!

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Művészetek Palotája
Jegyár: 
2500, 3200, 3900 Ft
Időpont: 
2013. június 17. 20:00
firkin-jumpin-john.jpg_368x800.jpg

A Firkin zenekar a kelta-ír zenei kultúrát a rock, a pop, a punk és természetesen a magyar népzenei hagyományokkal erősíti. A mainstream zenekultúra és a minőségi zene metszetében egyensúlyozó zenekar igen nagy népszerűséget szerzett már számos országban és a magyar színpadokon egyaránt. Közönsége szinte napról napra nő, a legkisebb kluboktól a fesztiválokig, a kanadai Lee's Palace-tól a Müpa színpadáig képes elvarázsolni az embereket. 

Ezúttal egy Robert Burns által megálmodott kalandba repítenek: a történet skót-felföldi románc egy skót pásztorfiú és egy ír szépség között. A fiúnak megölik a szerelmét, ezért vándorbotot ragad, csavarog, kikötőben matrózok között duhajkodik, kocsmai verekedésbe keveredik, lányoknak csapja a szelet, pikáns történetek esnek meg vele, míg találkozik az új szerelmével. Csalódás, egymásra találás és természetesen hepiend, ahogy Burns leírta, vagy leírhatta volna... Mindez olyan zenei energiákkal, amelyekkel a Firkin a legnagyobb bánatot is képes elűzni.

Művészetek Palotája sajtóanyaga
 

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Anabel Montesinos és Marco Tamayo (foto Valuska Gábor)

Gálakoncerttel ért véget november 11-én a Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál.

Peter Hook

A Joy Divison alapítója, Peter Hook & The Light c. formációjával és a Substance-szel turnézik, az állomások közül pedig Budapest sem marad ki.

Németh Ferenc

Németh Ferenc az egyik legsikeresebb magyar származású, mostanra nemzetközi hírnevet szerzett, sőt nevét, a jazz arcvonalában, a tengerentúlon is az elsők között jegyzik.