2018. február 19. - hétfő

Lógok a szeren és más csodák

Időpont: 
2013. június 22. 16:00 - 2013. június 23. 2:00
pim_kicsi.jpg

A Múzeumok éjszakáján is vár  a PIM. Pár programcím az ajánlataik közül: Lógok a szeren – látványos cirkuszbemutató és zsonglőriskola; Weöres_SLAM poetry; Hé, mambó – piano disco italiano; Az éjszaka csodái - Weöres kerti kalandok növő holdnál.

Persze, nézhetünk kiállításokat
• Délszaki kalandok – Magyar írók Itália-élménye 1890–195
• „Ki vagyok én? Nem mondom meg…” – Petőfi választásai
• Számadás a tálentomról – Karinthy Frigyes-emlékkiállítás
• A megmozdult szótár – Weöres 100
• A szépség nyomában – Berko Ferenc (1916–2000) fotográfiái

Elhozhatjuk Olaszországban készült legkedvesebb fotóinkat és kiállíthatjuk Az Én Itália-élményem – „egyéjszakás” fotótárlaton.
Lesznek tárlatvezetések, ahol lehet akár „Petőfit keresni” avagy a szépség nyomában haladni is.
Bringóhintóval megkerülhetjük a Pim-t és az irodalmat, a Károlyi utcai PIM teraszon egy kis olasz étel- és italkínálattal találhatjuk szemben magunkat.

pim


Hogy ne felejtsük el, minden Ady-versszeretőt várnak Ady és Csinszka hajdani otthonában, s kérik, hozzák magukkal kedves versüket is.
Ha még a fröccsöt is szereti, feltétlenül itt a helye – de itt a részletes program: www.pim.hu/object.4c5f7345-dd1c-4562-876e-a64b0c837163.ivy

És miért itt vegye meg a  karszalagját? Mert nyerhet vele olasz kávéfőzőt vagy fagyigépet. A fődíj pedig: kétszemélyes vacsora a Centrálban!

Szemezgetve a Petőfi Irodalmi Múzeum sajtóközleményéből

 

 

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Klasszikus zenei koncertek, Improvizációs est, Bárest, Életműdíj, Tehetség-díj, Ifjú Tehetség-díj, kiállítás, gyerekkoncertek.

plakát

A Visegrádi Csoport országainak alkotásaiból rendez filmfesztivált az Uránia Nemzeti Filmszínház 2018. február 14. és 17. között a KKM–Balassi Intézet megbízásából.

plakát

Február 7. és március 7. között szerdánként 18 órától ingyenes filmvetítések a Blinken OSA Archívumban.