2018. május 26. - szombat

Pannon Design Kiállítás és Vásár

Kinyomtatom...
Időpont: 
2009. május 22 - 2009. május 24

2009. május 22. és 24. között immáron negyedik alkalommal ad otthont a soproni MKB Aréna a Pannon Design Bútor, Lakberendezési és Lakótér Kiállítás és Vásárnak. A nagyközönséget az idei évben 2000 nm-en, 78 kiállító várja.

A korábbi évekhez hasonlóan, idén is rengeteg újdonsággal, érdekességgel, a legújabb trendekkel, gyönyörű bútorokkal, egyedi lakberendezési megoldásokkal találkozhatnak a kiállításra látogatók, melyet számtalan kiegészítő rendezvény kísér pl. TOP bútorok szakprogram, kereskedő-gyártó és üzletember találkozó, valamint fiatal designerek bemutatkozója. A gyerekek ebben az évben aszfaltrajz versenyen mutathatják meg kreativitásukat.

A jól ismert soproni vállalkozások mellett Pest, Győr-Moson-Sopron, Somogy, Békés, Fejér, Jász-Nagykun-Szolnok, Zala és Vas megye 20 településéről érkeznek a vásár kínálatát színesítő bútor gyártók, kereskedők, lakberendezők, designerek, bútor és lakberendezési termékek forgalmazói, képzőművészek és tervezőművész hallgatók. A kiállítás tematikája az idei bútortrendeken túl a kiegészítők, burkolatok és belsőépítészeti lehetőséggel is bővül. Kiemelt szerephez jutnak a környezetbarát és energiatakarékos megoldások.

A vásár mindhárom napon 10-20 óráig látogatható, megtekintése ingyenes.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Zuzanna Czebatul: Spooning In Love And Anger I

Lengyel, cseh, magyar, osztrák és bosznia-hercegovinai alkotók munkáiból nyílik csoportos kiállítás május 19-én az aqb Project Space-ben.

plakát

A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány (KOGART) saját gyűjteményéből válogatott kiállítása május 18-tól 2018. augusztus 26-ig látható.

youtube.com

A BODY Kiállítás bemutat néhány olyan praktikát, amelynek segítségével néhány perc alatt tehetünk fizikai jólétünkért.