2018. április 22. - vasárnap

12. Budapest Fashion Week 2013 – sokszínűség, elegáns díszletek között

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Gundel
Időpont: 
2013. november 23 - 2013. november 24
10. Budapest Fashion Week

12. alkalommal kerül megrendezésre a Budapest Fashion Week. Az elmúlt években az esemény a divat és design multi kulturális sokszínűségét hangsúlyozta a választott helyszínekkel is.  A VAM Design Center, AKVÁRIUM után a rendezők ezúttal elegáns díszletek közé, a Városligeti Gundel Étterem Erzsébet Királyné Báltermébe helyezik az eseményt.

A bemutatkozó tervezők kollekciói között olyanokkal is találkozhat a közönség, amelyek 2013-ban már megjelentek külföldi kifutókon, mint például Kenguru a 2013 London Fashion Weeken, vagy Kosztenko Dária a Vienna Fashion Week-en, de a One&Only egyes darabjait is láthatta már  „Public media thru fashion” címmel a bécsi közönség.

A november 23-24-én megrendezésre kerülő rangos divateseményen 15 tervező legújabb kollekcióit tekintheti meg a nagyérdemű. A fashion show-kat a Magma Tűzszínház közreműködésével látványos performanszok, illetve live act-ok kísérik.

Bemutatkozó tervezők: Tsoogo, Green Culture, P-T Woman, Afrikai Szabóság, Martinka, Kosztenko Dária, Mantra, Szarka Zsuzsa, Hecendorfer Tímea, Orosz Réka, Lilla Honc, Marianna Herrhofer, Berki Eszti, One&Only, Kenguru.

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 5 (1 vote)

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

csoportkép

Baján mutatja be a Budapesti Operettszínház az István, a király című rockopera Székely Kriszta rendezésében készülő legújabb változatát.

plakát

Magyarországi moziban most először, egyetlen alkalommal.

Éder Vera foró

A Budapest Bábszínház bemutatója a Tavaszi Fesztiválon.