12. Budapest Fashion Week 2013 – sokszínűség, elegáns díszletek között

Helyszín: 
Időpont: 
2013. november 23 - szombat (Egész nap) - 2013. november 24 - vasárnap (Egész nap)

12. alkalommal kerül megrendezésre a Budapest Fashion Week. Az elmúlt években az esemény a divat és design multi kulturális sokszínűségét hangsúlyozta a választott helyszínekkel is.  A VAM Design Center, AKVÁRIUM után a rendezők ezúttal elegáns díszletek közé, a Városligeti Gundel Étterem Erzsébet Királyné Báltermébe helyezik az eseményt.

A bemutatkozó tervezők kollekciói között olyanokkal is találkozhat a közönség, amelyek 2013-ban már megjelentek külföldi kifutókon, mint például Kenguru a 2013 London Fashion Weeken, vagy Kosztenko Dária a Vienna Fashion Week-en, de a One&Only egyes darabjait is láthatta már  „Public media thru fashion” címmel a bécsi közönség.

A november 23-24-én megrendezésre kerülő rangos divateseményen 15 tervező legújabb kollekcióit tekintheti meg a nagyérdemű. A fashion show-kat a Magma Tűzszínház közreműködésével látványos performanszok, illetve live act-ok kísérik.

Bemutatkozó tervezők: Tsoogo, Green Culture, P-T Woman, Afrikai Szabóság, Martinka, Kosztenko Dária, Mantra, Szarka Zsuzsa, Hecendorfer Tímea, Orosz Réka, Lilla Honc, Marianna Herrhofer, Berki Eszti, One&Only, Kenguru.

Hirdetés