2018. június 24. - vasárnap

12. Budapest Fashion Week 2013 – sokszínűség, elegáns díszletek között

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Gundel
Időpont: 
2013. november 23 - 2013. november 24
10. Budapest Fashion Week

12. alkalommal kerül megrendezésre a Budapest Fashion Week. Az elmúlt években az esemény a divat és design multi kulturális sokszínűségét hangsúlyozta a választott helyszínekkel is.  A VAM Design Center, AKVÁRIUM után a rendezők ezúttal elegáns díszletek közé, a Városligeti Gundel Étterem Erzsébet Királyné Báltermébe helyezik az eseményt.

A bemutatkozó tervezők kollekciói között olyanokkal is találkozhat a közönség, amelyek 2013-ban már megjelentek külföldi kifutókon, mint például Kenguru a 2013 London Fashion Weeken, vagy Kosztenko Dária a Vienna Fashion Week-en, de a One&Only egyes darabjait is láthatta már  „Public media thru fashion” címmel a bécsi közönség.

A november 23-24-én megrendezésre kerülő rangos divateseményen 15 tervező legújabb kollekcióit tekintheti meg a nagyérdemű. A fashion show-kat a Magma Tűzszínház közreműködésével látványos performanszok, illetve live act-ok kísérik.

Bemutatkozó tervezők: Tsoogo, Green Culture, P-T Woman, Afrikai Szabóság, Martinka, Kosztenko Dária, Mantra, Szarka Zsuzsa, Hecendorfer Tímea, Orosz Réka, Lilla Honc, Marianna Herrhofer, Berki Eszti, One&Only, Kenguru.

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 5 (1 vote)

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

fotó Lantos Zsuzsanna

Egy jómódú család összetört életének töredékeit ismerhetjük meg az olasz író, Enrico Luttmann Szilánkok című darabjában.

plakát

Egyetlen alkalommal levetítik Az ördög jobb és bal keze című western-vígjátékot, majd a Bud Spencer-Terence Hill Emlékzenekar ad koncertet a páros legnépszerűbb filmzenéiből.

Duna Karnevál

Immár hagyományosan a Nemzeti Filharmonikus Zenekar ünnepi nagykoncertjével veszi kezdetét a Margitszigeten a Budapesti Nyári Fesztivál három hónapon át tartó gazdag programsorozata.