Strandra Magyar!

Jegyár: 
1800 Ft/9 nap, 1200 Ft/9 nap (14 éves korig)
Időpont: 
2009. június 27. 0:00 - szombat - 2009. július 5. 0:00 - vasárnap

Június 27. és július 5. között kerül megrendezésre a Strandra Magyar! magyarországi strandfesztivál, mely kivételes strandolási lehetőséget nyújt a fürdőzni vágyóknak: egyszeri kedvezményes belépő megvásárlásával 9 napon át országszerte közel 100 strandra, aquaparkba, termál- és gyógyfürdőbe, uszodába biztosít belépést.

Az esemény célja, hogy a hazai utazóközönség jobban ismerje meg és próbálja ki a hazai termál- és gyógyfürdőket, és fedezze fel újra a belföldi vízpartokat, fürdőhelyeket. A 9 napra szóló belépő rossz idő esetén sem vész kárba, mert a programhoz fedett uszodák és fürdők is csatlakoznak, továbbá a Strandra Magyar! karszalaggal rendelkezők a legtöbb strandra sorban állás nélkül is bejuthatnak.

A strandokkal, fürdőkkel egy településen működő szállodák közül is többen vállalták, hogy az akció keretében kedvezményes szálláslehetőséget kínálnak a résztvevőknek, elősegítve a nyaralással kapcsolatos választási döntéseket.

További információk, valamint a programhoz folyamatosan csatlakozó strandok és szállodák részletes ajánlatai a www.strandramagyar.hu weboldalon, valamint a jeggyel rendelkezőknek az első belépéskor átadásra kerülő programfüzetben érhetők el.

Hozzászólások (2)

 • anon
  Anonymous (nem ellenőrzött)

  Természetesen Budapesten egyetlen strand se csatlakozott az akcióhoz. Az Aquaworld is csak marketing célból volt fent először a honlapon.

  Kár, mert szimpatikus lenne a dolog.

  jún. 22, 2009
 • anon
  Mary (nem ellenőrzött)

  Érdekes, hogy májusban még meg lehetett nézni a csatlakozó strandok listáját, most viszont már a linken semmi nem jelenik meg (www.strandra magyar.hu). Lehet, hogy mégsem lehet igénybe venni?Erről tud valaki?

  jún. 17, 2010