2018. január 20. - szombat

Strandra Magyar!

Kinyomtatom...
Jegyár: 
1800 Ft/9 nap, 1200 Ft/9 nap (14 éves korig)
Időpont: 
2009. június 27 - 2009. július 5

Június 27. és július 5. között kerül megrendezésre a Strandra Magyar! magyarországi strandfesztivál, mely kivételes strandolási lehetőséget nyújt a fürdőzni vágyóknak: egyszeri kedvezményes belépő megvásárlásával 9 napon át országszerte közel 100 strandra, aquaparkba, termál- és gyógyfürdőbe, uszodába biztosít belépést.

Az esemény célja, hogy a hazai utazóközönség jobban ismerje meg és próbálja ki a hazai termál- és gyógyfürdőket, és fedezze fel újra a belföldi vízpartokat, fürdőhelyeket. A 9 napra szóló belépő rossz idő esetén sem vész kárba, mert a programhoz fedett uszodák és fürdők is csatlakoznak, továbbá a Strandra Magyar! karszalaggal rendelkezők a legtöbb strandra sorban állás nélkül is bejuthatnak.

A strandokkal, fürdőkkel egy településen működő szállodák közül is többen vállalták, hogy az akció keretében kedvezményes szálláslehetőséget kínálnak a résztvevőknek, elősegítve a nyaralással kapcsolatos választási döntéseket.

További információk, valamint a programhoz folyamatosan csatlakozó strandok és szállodák részletes ajánlatai a www.strandramagyar.hu weboldalon, valamint a jeggyel rendelkezőknek az első belépéskor átadásra kerülő programfüzetben érhetők el.

Még nem értékelted

Kivétel Budapest

Természetesen Budapesten egyetlen strand se csatlakozott az akcióhoz. Az Aquaworld is csak marketing célból volt fent először a honlapon.

Kár, mert szimpatikus lenne a dolog.

Sajnos

Érdekes, hogy májusban még meg lehetett nézni a csatlakozó strandok listáját, most viszont már a linken semmi nem jelenik meg (www.strandra magyar.hu). Lehet, hogy mégsem lehet igénybe venni?Erről tud valaki?

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Mrożek-dráma, Móricz-novella és Lázár Ervin-mese a Vendégváró Fesztiválon.

fotó Urbán Ádám

Január 13-án, szombaton ért véget a XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál versenyprogramja.

fotó Vámos Zoltán

A B műsor premierjével folytatódott a XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál január 10-én.