2019. január 22. - kedd

Yalta Club (FR), Meztelen Diplomaták, Walter Schnitzelsson (SK)

Kinyomtatom...
Helyszín: 
A38 Hajó
Jegyár: 
Ingyenes
Időpont: 
2014. május 17. 19:30
Yalta Club, zenekar

Három nagyon fiatal, nagyon vidám és nagyon ígéretes popzenekar, három tavaly megjelent első lemez, igazi nemzetközi táncest, díjtalanul az A38 Hajón.

A Yalta Club hat nantes-i fiatal elhatározásából született: utcazenét ötvöznek vidám, felhőtlen popzenével, ukulelét basszusgitárral, sanzont diszkóval. Az első nagylemezét 2013-ban megjelentető együttes ideje nagy részét turnézással tölti, és Franciaország egyik legreményteljesebb új popzenekarának tartják.

A Meztelen Diplomaták egy nagyon laza beach pop társulás, az állandó napsütés miatt megereszkedő gitárhúrokkal, sugárzó beat-hangzással, vicces szövegekkel, jó adag mod életérzéssel. Az öttagú zenekar tavaly tavasszal jelentette meg első nagylemezét, a félreérthetetlen Sellő Grand Hotel címmel, a magyar kacatpop-király, Tövisházi Ambrus produceri közreműködésével. Garantált jó hangulat, lazaság – a Meztelen Diplomaták méltóképp képviseli majd a magyar színeket a nemzetközi táncesten.

A Walter Schnitzelsson erőteljes power pop trió Szlovákiából. Az est másik két fellépőjéhez hasonlóan nagyon fiatal, szintén egylemezes zenekar vidám riffekkel, felhőtlen dalokkal és lendületes produkcióval hódít otthonában, olyannyira, hogy idén már a neves Pohoda fesztivál fellépői közé is befért.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

fotó Dancs Enikő Bianka

A Zeneakadémián folytatódik Az MVM Koncertek – „A Zongora”-sorozat, ahol az év első koncertjén Bogányi Gergely a saját maga által fejlesztett zongorán ad szólóestet.

fotó Balogh Roland

Január 19-én ismét látható a Desdemonium a Bethlenben.

plakát

Az Óbudai Danubia Zenekar tavaszi bérletes koncertsorozatának első műsora január 17-én.