Gájer Bálint lemezbemutató koncert: "Egyszerű az élet"

Időpont: 
2014. október 9. 19:00 - csütörtök

Budapesten a MOM Rendezvényközpontban Gájer Bálint lemezbemutató koncertjére kerül sor "Egyszerű az élet" címmel.

Gájer Bálint első önálló nagylemezén tizennégy dal kapott helyet, mely egy nagyszabású koncert keretében kerül bemutatásra, 2014. október 9-én, 19 órától, a MOM Kulturális Központban. A lemezen 14 dalból hármat a Budapest Jazz Orchestra közreműködésével rögzítettek, ezzel Bálint nagy álma teljesült. Saját dalai mellett több világsláger feldolgozása is hallható a korongon. A lemezbemutató koncert, igazi színpadi show lesz. A 10 tagú zenekar mellett a látványt Gájer Bálint tánckara is színesíti majd. Vendég művészek: Mihályi Réka a Group’n’Swing zenekar Dívája és Farkas Gábor Gábriel énekes előadóművész.

A koncert egyfajta születésnapi ajándék lesz Bálint számára, hiszen 10-én tölti be 34. életévét így ez azt is jelenti, hogy mindazok, akik ott lesznek a fergeteges bulin, együtt ünnepelhetnek a művésszel.

Gájer Bálint - vagy, ahogy sokan a TV2 műsorából ismerhetik - a swing hercege, minden embert táncra perdít zenéjével. Olyan színpadi tapasztalatot tudhat maga mögött, ami a legnagyobb előadókkal kel versenyre. Tehetségét nem csak rajongói éltetik, hanem a szakma azon díjazásai is, amit fiatal kora és karrierje ellenére magának tudhat. Gondoljunk csak a 2009-es Legjobb férfi énekese különdíjra, vagy a TV2 The Voice című műsorában elért dobogós eredményeire. Gájer Bálint a mai magyar swing'n'pop zenei stílus meghonosítója és vezéralakja. A Fonogram díjas Group N’ Swing zenekar frontembereként és önálló előadóként is olyan sikereket ért el, amelyekről sok ismert énekes csak álmodni tud. Az "Értem jött a nyár" című slágerét például nem csak a rádiók játszották egy egész nyáron át, de egy színházi darab betétdalának is választották.

A vidéki városból a csúcsig feltörekvő zenész szorgalma és tehetsége révén vált a swing hercegévé. A díjakkal és kudarcokkal teli úton szerzett énekesi és színpadi rutin teszi egyedivé, és formázza karakterét úgy, hogy a magyarországi Swing 'N’ Pop meghatározó alakja lehessen. Karrierje évein át tartó tanulásának eredménye megjelenő első nagylemeze, ami a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon tartott emlékezetes koncertje után egy olyan saját és feldolgozásokat tartalmazó nagylemez, amire képtelenség nem táncolni.

Tudatossága példa értékű, amire társadalmi szerepvállalással ösztönözni is szeretné a fiatalokat. Ezért Gájer Bálint egy különleges CSR (társadalmi szerepvállalás) program nagyköveteként országos, szórakoztató, példaértékű és tanító kampányt fog életre hívni, a premier napján "Egyszerű az élet" - mint a nagylemeze - címmel.

Slágergyanús az album címadó dal az "Egyszerű az élet", melynek szerzői Molnár Gábor - FoolMoon és Gájer Bálint. Augusztus elején elkészült a második dal is "Bomba!" címmel (egy hamisítatlan, vérpezsdítő latin dal, nagyon népszerű máris a latin zenéket kedvelők közt), melyet élőben énekelt a Juventus Rádió Stúdiójában. (Budapest Jazz Orchestrával közös produkció, még eredeti felállásban) Az új albumról már ismerhetjük az "Értem jött a nyár" (első saját dal), és az "Elmaradt pillanatok" (’30 legjobb dalba kerülés’ Eurovízió) szerzeményeket.
Gájer Bálint 2014 óta az SOS Gyermekfalu legújabb jótékonysági nagykövete.

Hirdetés