Indul a Nagy-Szín-Pad!

Helyszín: 
Jegyár: 
1000-Ft
Időpont: 
2015. május 21. 0:00 - csütörtök - 2015. május 30. 0:00 - szombat

Csütörtön, azaz május 21-én indul a Nagy-Szín-Pad!, a Petőfi Rádió és a VOLT Produkció közös tehetségmutató versenye.

Május 21-től 3 napon át, naponta 3 ismert és népszerű zenekar lép fel az Akvárium Klubban. Közűlük, kizárólag a közönség szavazatai alapján hárman jutnak tovább a május 30-ai döntőre. Az Akvárium Klubban zajló elődöntőkre a belépő ára: 1000 Ft!

Május 21.: Honeybeast, Ocho Macho, Babel
     vendég: a Mary Popkids és a Halott Pénz
Május 22.: Headbengs, Kelemen Kabátban, Middlemist Red
     Vendég: Deniz
Május 23.: Margaret Island, The Biebers, Soerii & Poolek
     Vendég: Odett
Május 30.: döntő
     Vendég: Wellhello

A tét igazán nagy. A győztes színpadra léphet a Szigeten, Robbie Williams előtt, a VOLT Fesztiválon Ákos, John Newman és Fatboy Slim előtt, a STRAND - Nagyon Zene Fesztivál nagyszínpadán, Magyarországot képviseli majd 2016-ban a hollandiai Eurosonic Fesztiválon és vendégként léphet fel az MR2 Szimfonik Live-on. Mindhárom döntős 1-1 videóklipet is nyer és mind a kilenc résztvevő koncertmeghívást kap a MOL Nagyon Balaton eseményeire és a legnagyobb hazai fesztiválokra.

Szavazni az adás kezdetétől négy órán át lehet, vagyis május 21-22-23-án este 8-tól éjfélig, SMS-ben és Facebookon, a honlapon keresztül. A szavazók is nyerhetnek: VIP-belépőket a Szigetre, a VOLTra és a STRANDra.

Már javában zajlik az Instagram szavazás, amelynél a rajongóknak nincs más dolguk, mint az “#nsz” kódot és egy további hashtag kíséretében a zenekar kódját posztolni egy fotóval. A győztes banda 1 évre nyer egy turnébuszt, a szavazók pedig VIP-fesztiváljegyeket... Részletek a  honlapon. Túl azon, hogy az Akvárium Klubban mindössze 1000 Ft-os belépővel lehet élvezni a koncerteket, a műsor annyi platformon lehet követni, mint még egyetlen hazai produkciót sem korábban.

A fordulókat közvetíti a Petőfi TV, a petofilive.hu, élő stream lesz látható az Akvárium, a Sziget, a VOLT, és a Strand oldalain és még számos csatornán. A Nagy-Szín-Pad! vizuális világáért a legjobb hazai aftermovie-kat is gyártó csapat, a Blind Media felel, a TV-közvetítést pedig egy igazán profi csapat vállalta fel.

Rátonyi Kriszta, Jakab Márk és Sípos Dávid Günther mellett Fluor Tomi vezeti majd a Nagy-Szín-Pad! fordulóit. Kriszta és Fluor tavaly is ebben a szerepben volt jelen. Kriszta akkori társa, Puskás Peti most a versenyzők között szerepel, Fluor pedig tavaly óta szinte egyedülálló sikert futott be a Wellhello-val, így az elfoglalt popsztár egészen különleges módon az aktuális koncertállomásairól, élőben jelentkezik majd be.