2019. január 22. - kedd

Republic 25 éves Jubileumi Koncert a Parkban

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Budapest Park
Jegyár: 
ingyenes
Időpont: 
2015. szeptember 19. 20:00
Republic együttes

A Republic 25. jubileumi évének kiemelt eseménye a szeptember 19-i ingyenes koncert a Budapest Parkban.

Az együttes visszatekint negyed évszázados munkásságára, egyúttal bemutatja legújabb, immáron platinalemezes albumának néhány dalát is. Hazánk egyik legnépszerűbb zenekara a 25. jubileumi éve alkalmából egy ünnepi koncerttel ajándékozza meg rajongóit a Budapest Park szabadtéri színpadán.

A legkorábbi időktől született nagy slágerek között hallhatjuk a zenekar idén májusban megjelent, „Rajzoljunk Álmokat!” című, dupla aranylemezes albumának néhány dalát is. Ez volt a Republic életében az első olyan lemez, amely már Cipő nélkül született. A zenekar szokásához híven a tagok egyéni szerzeményei nyomán jött létre egy közös zenei alkotás, amelyben természetesen Cipő szellemi és művészi örökségét is továbbviszik.

A zenekar az elmúlt 25 év életművéhez hűen ezzel a majdnem három órás ünnepi koncerttel is tiszteleg a múlt, a barátok, a rajongók és egymás iránt. Az eseményen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges.

Republic 25. Jubileumi Koncert
2015. szeptember 19. szombat 20:00 óra
Budapest Park

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 1 (1 vote)

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

fotó Dancs Enikő Bianka

A Zeneakadémián folytatódik Az MVM Koncertek – „A Zongora”-sorozat, ahol az év első koncertjén Bogányi Gergely a saját maga által fejlesztett zongorán ad szólóestet.

fotó Balogh Roland

Január 19-én ismét látható a Desdemonium a Bethlenben.

plakát

Az Óbudai Danubia Zenekar tavaszi bérletes koncertsorozatának első műsora január 17-én.