Édes Anna musicaldráma a Millenárison

Helyszín: 
Időpont: 
2015. október 22. 19:00 - csütörtök - 2015. október 23. 22:00 - péntek

Alig egy hét és bemutatkozik Magyarország legújabb musical produkciója.

Nagyon különleges színházi produkció kerül színpadra október 22-én és 23-án a Millenárison. A Kosztolányi Dezső Édes Anna regényének musical változatában szereplő Aleska, Hot Men Dance tánccsoport, Nédó Olga világhírű hegedűművész és a Kozmixos Hozsó mellé további két közismert szereplő is csatlakozott az Éjjel-Nappal Budapestből.

A musicalt Tóth Ádám rendező a lehető legmodernebb színházi koncepció alapján és a mai kornak megfelelő zenei alapokra építette fel, Hozsó pedig a zeneszerzői pályájának legjavaként értékelte az elkészült dalokat.
Sáfrány Emese Aleska nem az egyetlen meglepetése az Édes Anna musicaldráma bemutatójának, bár kétség kívül sokan felkapták a fejüket a darab szereposztása láttán. Aleska hónapok óta szorgosan tanul, énekel, táncol és szöveget magol, úgy tűnik megbízható karaktere lesz az októberi ősbemutatónak.

Az Édes Anna producerei azonban új hírrel rukkoltak elő, amely az eddigieknél is szokatlanabbnak bizonyul: öt fiú táncos erősíti a színházi táncosok csapatát, méghozzá a Hot Men Dance srácok. Ők azok, akiknek saját show-i hétről-hétre teltház előtt zajlanak belvárosi nagy klubokban, lányok ezrei rajongják körül őket hosszú évek óta. Többen a magyar Magic Mike-nak is nevezik őket: nem véletlenül, erotikus jellegű showtánc előadásaik bizonyos szempontból mindenképpen különlegesek és izgalmasak. Az Édes Annában két jelenetben is feltűnnek majd, de hogy milyen minőségben és főleg milyen ruhákban, azt megláthatják majd az előadáson.

Péterffy Lili és Polyák Rita cselédlányt alakítanak majd az Édes Anna musicalben.
Mindketten már négy hete próbálnak a Budapesti Showszínház társulatával, lázasan készülnek az Édes Anna musical premierjére, hiszen rengeteg táncos, éneklős jelenetet kell megtanulniuk rövid idő alatt. Mindketten cselédlányt játszanak, méghozzá nem is akármilyet: jelenések lesznek, az Édes Anna szobáját körülvevő fal részeiként.

A Premier október 22-én lesz, melyet két további előadás követ 23-án a budapesti Millenáris Teátrumban.
Jegyek a jegy.hu-n keresztül válthatóak.

Hirdetés