2018. szeptember 20. - csütörtök

Reggae a Gödörben

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Gödör Klub
Időpont: 
2009. augusztus 8. 21:05

Ha még nem lett volna eléggé hippis világbéke hangulat a Gödörnél, akkor most a szombat esti Reggae on the Moon partyn biztosan megtalálhatjuk teljes lelki békénket. A hangulatról: a Knotty Headz, az Irie Maffia, és DJ Áfonya (PASO) gondoskodik.

Ezen az estén a reggae szerelmeseié a színtér a Gödörben. A műfaj két kiváló hazai zenekara és lemezlovasa ad randevút egymásnak és a fővárosi közönségnek.

A Knotty Headz roots reggae-t játszik, vagyis a gyökerekhez nyúlnak vissza, és a jamaikai ősökhöz hűek is maradnak. A több mint tíz tagot számláló zenekar fiatal kora ellenére nagyon hamar eljutott a reggae közönséghez, egy-két feldolgozás mellett főként saját dalaikat játsszák.

Az Irie Maffiát viszont nem nagyon kell bemutatni. Zenéjük több műfaj keveredésével jött létre, amelyben ki gondolná, de a reggae is nagy szerepet játszik. Kellemes, fülbemászó ritmusaival rövid idő alatt a fiatal magyar közönség egyik kedvenc koncertzenekarává nőtték ki magukat.

A koncertek után DJ Áfonya zenéjére táncolhat a nagyérdemű hajnalhasadtáig (talán innen a Raggae on the Moon elnevezés). Áfonya a Pannonia Allstars Ska Orchestra álladó selectora, aki skában, dancehallban, reggae-ben egyaránt otthonosan mozog.

A belépőjegy: 1000 Ft, amelyet az esemény napján, a helyszínen lehet megváltani. A Gödör népszerűségére való tekintettel tehát érdemes időben érkezni.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Időpont: 
2018. november 5. 19:00
plakát

Arany János születésének 200. évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből és tollából Derzsi György lelkéből ez a musical-ballada.

Helyszín: 
Művészetek Palotája
Időpont: 
2018. szeptember 16 - 2018. szeptember 26
4 Pianos

Száz év története, az északi fény varázsa, „indie pop tündérek” és „arany paraziták”.

Papaver Cousin

A Papaver Cousins az A38-on mutatja be második nagylemezét.