2019. január 20. - vasárnap

Budapest Fashion Week 2008

Kinyomtatom...
Helyszín: 
VAM Design Center
Időpont: 
Repeats mindennap (Vasárnap) november 30 2008-ig . 2008. november 28. 19:00 - 22:00
Fashion week

Az októberi Design hét után, újra divatbemutatók láthatók a VAM Design-ban, a Budapest Fashion Week keretében, amely az ország legjelentősebb divateseménye.

Mi az a Fashion week?
A Fashion week egy nemzetközi rendezvénysorozat, ahol a divat szakma jeles alkotói képviseltetik magukat. A divat fővárosai mellett (New York, London, Párizs, Milánó) közel 70 városban mutatják be a divattervezők legújabb kollekcióikat. Az őszi és téli darabok januártól márciusig, míg a tavaszi és nyári kollekciók szeptember és november között kerülnek bemutatásra.
A rendezvénysorozat New York-ban kezdődik, amelyet London követ. Végül Milánó után Párizs zárja.
A világon az első Fashion week-et 1943-ban New York-ban tartották és itthon 2003 óta van jelen.

A Budapest Fashion Week 2008 divattervezői: Váradi Csaba, Makány Márta Orosz Réka, Király Mónika, Iványi Kriszta, Gere Márta Georgina és Magdolna Veronika, EXP, Krausz Dianna, Varga Gyöngyi, Tóth Mónika, LeCorset, Szakos Kriszta, Reök Cecília és Varga Tímea, Coterie Studio, Glotz Erika, Madream, Mantra, La Coll, Mixchel, Kenguru 

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Converse x Miley Cyrus

Magyarországra érkezett a Converse és Miley Cyrus legújabb közös kollekciója.

plakát

A DYAN cipőmárka a tavaszi-nyári szezonra egy exkluzív kapszula kollekcióval készült, amelyet a Fifty Pairs of Shoes bloggerével közösen álmodott meg.

plakát

A római díjátadó gálán összesen hat arany- és két ezüstdíjat vehettek át a közelmúltban készült imázskampányok és műsorajánlók elismeréseként.