2018. szeptember 24. - hétfő

Borzongj az A38 Hajó fedélzetén

Kinyomtatom...
Cloverfield Lane 10

A Cloverfield Lane 10 a Paramount Nyári Mozi következő filmje!

Vérfagyasztó pillanatok és borzongás az A38 Hajó fedélzetén! Egy amerikai thrillerrel, a Cloverfield Lane 10 című filmmel várja vendégeit ma 21.00-kor a Paramount Channel nyári mozija. Dan Trachtenberg „kamaradarabjában” olyan világsztárok parádéznak, mint Mary Elizabeth Winstead és John Goodman.

Egy szörnyű baleset után Michelle (Mary Elizabeth Winstead) egy pincében tér magához. Első gondolata az, hogy rablótámadás áldozata lett és minden jel erre is mutat. „Vendéglátója" Howard (John Goodman) persze mást állít: azt mondja, hogy ő maga mentette meg a lány életét, mert a külvilág már lakhatatlan, közeleg a világvége. Hamarosan kiderül, hogy Michelle-n kívül egy harmadik személy is tartózkodik a pincében, és a lány elhatározza, vele szövetkezve kiszabadul még akkor is, ha ehhez Howardot el kell tennie láb alól…

A vetítés ingyenes, de a helyszín korlátozott befogadóképességű, a helyfoglalás pedig érkezési sorrendben történik. További információk a Paramount Channel Facebook-oldalán, ahol minden vetítéshez külön eseményen lehet tájékozódni, illetve a csatorna weboldalán.

A Paramount Nyári Mozi következő budapesti programja az A38 Hajón:
június 25.: Z világháború

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Szeptember 27. és október 7. között rendezik meg idén a budapesti Művész moziban a Szemrevaló │ Sehenswert Filmfesztivált.

Ed Sheeran

Lehullt a lepel: immár nem titok, hogy a popvilág talán legaktuálisabb sztárja, Ed Sheeran elfogadta a Sziget meghívását, ezzel megvan a 2019-es fesztivál első napjának headlinere.

plakát

Lenyűgöző élménytérben összpontosul a női élet.