Segítség az egészségügyben dolgozóknak

Az AGORA Oktatási Intézet ingyenes krízisintervenciós programot indított egészségügyi dolgozók számára.

„Önkéntes pszichológusaink heti közel 100 órában fogadják a hívásokat, így segítve az érintettek mentális egészségének megőrzését ebben a nehéz helyzetben. Mindenkire embert próbáló hetek, hónapok várnak, de ők azok az emberek, akikre a legnagyobb szükség van és akikre a legnagyobb rész jut a rosszból. A testileg-lelkileg kimerítő munka közepette reméljük, le tudunk venni egy kis terhet a vállukról. Hiszen az egészségügyi dolgozók, eddig is a maximumot nyújtottátok, de most biztos, hogy még többre lesz szükség.

Honlapunkon minden egyes szakemberünk fotóval, tapasztalatait összefoglaló leírással szerepel. Innen lehet kiválasztani azt a pszichológust, akivel beszélni szeretnének.

Az AGORA Oktatási Intézet több mint tíz éve foglalkozik szervezetfejlesztéssel, képzésekkel és tanácsadással. Egészségügyi dolgozók stresszkezelésében piacvezető, s a képzést elvégzők 97%-a jó szívvel ajánlja másoknak is tréningjeiket.

17 kórház 2500 egészségügyi dolgozója végezte el sikeresen stresszkezelési és regenerációs programjukat. Ezzel a hatalmas egészségügyben szerzett tapasztalattal szeretnének most ingyenesen segíteni nekik.” (Agora Intézet)

 A weboldal itt található, a facebook oldal itt érhető el.