Két ingyen filmmel indul a Cinetel online videótár

Lassan lazulni látszanak a járványügyi korlátozások, azonban a mozizásra még minden valószínűség szerint jó pár hetet kell várnunk.

A Cinetel a jelenlegi helyzetben is szeretné eljuttatni filmjeit a mozi szerelmeseinek: több mint 40 filmmel indul online videótára – kettő közülük az első hónapban ingyen elérhető.

A Cinetel hetek óta dolgozik egy olyan megoldáson, amely segítségével bárki mozit varázsolhat a nappalijából: a nemrégiben elindult online filmtárban jelenleg több mint 40 film érhető el, és a kínálat folyamatosan bővül. Nem kisebb rendezők járulnak hozzá a filmrajongók szórakoztatásához, mint Woody Allen, Pedro Almodóvar vagy Luca Guadagnino; és olyan sztárok teszik tiszteletüket a filmrajongók otthonában, mint például Jeff Bridges, Joaquin Phoenix, Juliette Binoche vagy Vincent Cassel.

A forgalmazó szeretne kedvet csinálni a mozizás új formájához, ezért május 27-től egy hónapon keresztül két filmet ingyen elérhetővé tett az első 5000 érdeklődőnek: a Pierre-François Martin-Laval francia rendező által jegyzett Nagytudásúak és Taika Waititi egyedi hangvételű misztikus horror-vígjátéka, a tavalyi évben megjelent azonos című tévésorozat alapjául szolgáló Hétköznapi vámpírok most a bevezető akció keretén belül díjmentesen tekinthető meg a www.cinetel.hu oldalán keresztül.

A rendkívüli helyzet rendkívüli megoldásokat igényel – ennél élvezetesebben azonban nem is lehetne várakozni arra, hogy ismét moziban nézhessünk filmeket.