Őszi programkavalkád, körvonalazódó 2021-es évad és újranyitás

A pécsi Kodály Központ a jövőbe tekint.

A Kodály Központot leggyakrabban élettel megtöltő szervezetek, a Zsolnay Örökségkezelő NKft., a Pannon Filharmonikusok és a Filharmónia Magyarország a koronavírus okozta helyzethez alkalmazkodva közös erővel dolgozik azon, hogy közönségük ne maradjon le a vágyott kulturális élményekről. Emellett június 10-étől újra kinyitott a Kodály Központ jegypénztára, amit a látogatók a saját biztonságuk érdekében előzetes regisztrációval és profi beléptetéssel kereshetnek fel.

Mindhárom szervezet kiemelt figyelmet fordít arra, hogy közönségüket kiszolgálhassák kulturális élményekkel, amint arra lehetőségük lesz. Ezért igyekeznek az elmaradt programokat egy későbbi időpontban megrendezni, amire a megváltott jegyek érvényesek lesznek. A jelenlegi nehéz helyzetben a ZsÖK, a PFZ és a Filharmónia is hálásan fogadja a #neváltsvisszajegyet mozgalomhoz csatlakozó látogatók támogatását.

Aki jegyvásárlás vagy visszaváltás kapcsán személyesen szeretné felkeresni a jegypénztárakat, annak előzetesen online vagy telefonos regisztráció során szükséges időpontot foglalnia. Ezzel védik a Kodály Központ munkatársai a látogatókat, elkerülve a torlódást és a tömeget. A jegypénztár látogatása június 10-től szájmaszkban lehetséges és az előcsarnokban kizárólag annyi személy tartózkodhat, ahányan az erre kijelölt területen egymástól másfél méteres távolságban elférnek. A beléptetésben kollégáink segítséget adnak, és előre is köszönjük közönségünk együttműködését, türelmét.

A jegymester oldalon vásárolt jegyek online visszaválthatók, ehhez egy e-mailt szükséges írni erre a címre a program pontos megnevezésével.

A jegypénztár nyitvatartása: hétfőtől péntekig 10.00-18.00 óra között. A regisztrációs honlap a Ferling Kft. felajánlása, amivel a felületet fejlesztő cég a Kodály Központ közönségét támogatja.

Regisztráció és további információk, telefonon: 72/500-300

Az elmaradt programok pótlásáról és az aktuális információkról mindhárom szervezet a honlapján ad részletes tájékoztatást:

ZsÖK,  Pannon Filharmonikusok,  Filharmónia Magyarország.