November 21-én érkezik a „We Bare Bears The Movie”

Bemutatták a Medvetesók első egész estés filmjének előzetesét. A Cartoon Network közönségkedvenc mackói, Grizz, Panda és Jeges legnagyobb kalandjukra indulnak.

A San Fransisco külvárosában élő medvék imádnak street foodot enni és videókat nézni az interneten, egyszóval előszeretettel élnek napjaink társadalmának eszközeivel. Ez azonban felkelti a Nemzeti Vadvédelmi Hivatal munkatársának figyelmét, aki fejébe veszi, hogy visszaviszi Grizzt, Pandát és Jegest a természetes élőhelyükre, ami azt jelentené, hogy örökre elválasztanák őket. A medvetesók menekülőre fogják és Grizz ötlete nyomán elindulnak Kanada irányába. Az út során új barátságokat kötnek, veszélyes akadályokba botlanak és nagyokat buliznak. De, ami talán a legfontosabb, hogy a hosszú utazás során a három medve felidézi a megismerkedésüket és azt, hogyan lettek egy család.

„Azzal, hogy előrébb hoztuk ennek a csodálatos filmnek a bemutatóját, reméljük, mi is nagyban hozzájárulunk a családok szórakoztatásához az otthon töltött időszakban” – mondta Rob Sorcher, a Cartoon Network tartalomfejlesztési igazgatója.

A Warner Bros. Home Entertainment (WBHE) forgalmazta film egyelőre az Egyesült Államokban és Kanadában lesz megvásárolható digitálisan az iTunes-on, a Google Playen és az Amazonon, 15 amerikai dollárért, június 8-ától.

2015-ös bemutatása óta a Medvetesók nemcsak hatalmas hírnévre tett szert, de a szakma elismeréseit is bezsebelte. A Cartoon Network Studios produkciója több díjat és jelölést kapott az évek során: jelölték Emmy-díjra, megkapta a BAFTA-díjat, valamint elismerést nyert az Annecy nemzetközi animációfesztiválon. A koreai származású Daniel Chong szériája különösen a távol-keleti régióban népszerű az ázsiai popkulturális elemeknek köszönhetően. A Panda szülinapja című epizódban például a Monsta X nevű K-pop-zenekar vendégszerepelt. A tévéfilmben Marc Evan Jackson humorista és a K-pop-sztár Amber Liu teszi tiszteletét.