Mozis sztrárpletykák: Gerard Butler, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow és Jennifer Lopez

Mostani mozis sztárpletyka összeállításunkból kiderül, hogy mennyire jótékony Jennifer Aniston és Gerard Butler, Gwyneth Paltrow hazavitte a hotelszobát, Lopez újra terhes, valamint a Transformers vagy a Star Trek jön ki 3D-ben.

Jótékony Aniston és Butler 
Agglegénynek lenni jó. Gerard Butler legalább is nagyon élvezi: ő úgy szingli, hogy sosincs egyedül. A Golden Globe-díj gálaestjén bemutatott csókjelenet után a világsajtó nem kételkedett benne többet, hogy az Exférj  újratöltve (The Bounty Hunter, hazai bemutató: április 15.) című romantikus vígjáték forgatása során a két főszereplő, Butler és Jennifer Aniston között a munkakapcsolatnál jóval több alakult ki. Közös vígjátékukban, ahol Butler egy a szökevények elfogásával foglalkozó fejvadászt alakít, legújabb feladatnak megkapja egykori felesége (Aniston) börtönbe szállítását. A két sztár nem is próbálta titkolni, hogy nagyon jól érzik magukat együtt.
Az elmúlt héten pedig bebizonyították, hogy van egy közös tulajdonságuk is: mindketten nagylelkűen adakoztak a haiti segélyszervezeteknek. Jennifer Aniston félmillió dollárt ajánlott fel jótékony célra, filmbeli partnere Butler pedig Santa Monicában szervezett jótékony gyűjtést.

Gwyneth hazavitte a hotelszobát
Annyira megtetszett egy szállodai lakosztály – pontosabban annak berendezése – Gwyneth Paltrow-nak, hogy ugyanolyat rendelt magának. A színésznő a londoni Connaught hotel egyik lakosztályába szeretett bele, és rábeszélte férjét, Chris Martint, hogy rendeljék meg a bútorokat, amikkel még inkább feldobhatják elegáns otthonukat. A rábeszélésre azért volt szükség, mert a David Collins által tervezett bútorok nem két fillérbe kerülnek, ezért a színésznő nehezen pengette volna ki árukat a kosztpénzből. Amíg a mesterek összerakták Gwyneth-ék házában a bútorokat, azaz egy hétig, a színésznő és férje természetesen a Connaught hotelben szálltak meg. 
Leginkább a lakkozott fehér öltözőasztalba szerettem bele, és ha már megtetszett, megrendeltem az egész garnitúrát a lakosztályból – lelkendezett az Oscar-díjas színésznő.
Gwyneth Paltrow-val legközelebb a Vasember 2-ben találkozhatunk, ahol ismét a szuperhős odaadó titkárnőjét alakítja.

Lopez újra terhes
Jennifer Lopez véget vetett a szülési szabadságnak: két és fél év után visszatért a filmezéshez, hogy leforgassa az Ilyen a formám (The Back Up Plan, hazai bemutató: június) című romantikus vígjátékot. Anyai feladatait sikerült összeegyeztetnie a munkával: a majd kétéves ikrek, Emme és Max minden forgatási napot a stábbal töltöttek. Jennifer Lopez-t egy terhes nőt alakít új filmben, aki feladja a nagy Ő keresését, és kétségbeesésében befizet egy mesterséges megtermékenyítésre. Aztán persze jön a bonyodalom! A fogantatás napján találkozik álmai pasijával, aki elől hosszú ideig megpróbálja eltitkolni, hogy terhes.
Nem volt olyan rég, hogy tényleg hatalmas hassal jártam a világban – nyilatkozta a sikeres énekes-, színésznő. Amikor fel kellett kötnöm a műhasat, rögtön beugrott minden, sőt, a testem elég érdekesen reagált. A póthassal együtt jöttek a hőhullámok, az izzadás, az émelygés – pont, mint a valóságban. De ha ez nem lett volna elég, a lakókocsim körül mindig ott üldögéltek az ikrek: elég volt rájuk pillantanom, és rögtön pontosan felelevenedett a terhesség minden öröme és nehézsége.

Transformers kontra Star Trek: melyik jön 3D-ben?
A háromdimenziós filmek térnyerése gondolkodóba ejtette a Paramount filmstúdió vezetőit: jelenleg azon vitatkoznak, hogy következő szuperprodukcióik közül melyik készüljön 3D-ben. Egyes igazgatók a Transformers 3-ra szavaznak, mások a Star Trek 2-re, és van, aki mindkét folytatást térhatású moziként képzeli el. Konkrét nevek és adatok nem szivárogtak ki, mivel a tárgyalások a legnagyobb titoktartás mellett folynak, ugyanis a többi nagy hollywoodi stúdió is abban sántikál, hogy a várható kasszasikereket 3D-ben hozza ki. A kockázat azonban nagy, mert míg egy 2D-ben leforgatott filmet már 8-10 millió dollárból 3D-sre lehet konvertálni, az eleve IMAX minőségben gyártott produkció költségei az egekbe ugranak, így nagyot lehet vele bukni, ha mégsem arat tömegsikert.
Bennfentes információk szerint egyébként a Star Trek áll nyerésre a 3D-s csatában, mivel Michael Bay, a Trasformers-filmek rendezője nem szereti a térhatású mozit – ő tudja, miért.