2018. november 18. - vasárnap

A titánok harca 3D-ben

Kinyomtatom...

A Warner Bros. Pictures és a Legendary Pictures bejelentette, hogy A titánok harca (Clash of the Titans, hazai bemutató: április 15.) a hagyományos 2D-s kópia mellett digitális 3D formában kerül a világ, így a hazai mozik műsorára is.

A titánok harca az év első felének egyik leglátványosabb mozibemutatójának ígérkezik. A film a görög mitológia egyik legizgalmasabb részét, az olümposzi istenek és a titánok közti küzdelmet mutatja be: Perszeusz és néhány katonája indul csatába az alvilág rettentő ura, Hadész ellen. A digitális technikának köszönhetően életre kelnek a mítoszok különleges lényei, a hatalmas tengeri szörny, a Kráken és Pegazus, a szárnyas ló is.

A filmet a fantasztikus színészgárda is különlegessé teszi : a sosem látott tájakon átkelő főhőst, Perszeuszt az Avatar főszerepét játszó Sam Worthington alakítja, Zeuszt Liam Neeson, Hadészt Ralph Fiennes, Iót Gemma Arterton, Drakót Mads Mikkelsen kelti életre.

A Warner Bros. Pictures 2010-ben a Kutyák és macskák című családi animációs vígjáték második részét, A rusnya macska bosszúját (Cats and Dogs 2 – The Revenge of Kitty Galore, hazai bemutató: augusztus), a Ga-Húl őrzőit (Guardians of Ga’Hoole, hazai bemutató: október) és a Harry Potter és a Halál Ereklyéi I. részét (Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 1, hazai bemutató: november) is a legmodernebb 3D változatban mutatja be világszerte.

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 4.3 (3 szavazat)

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Csernus Tibor és Juhász Ferenc

A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány és a Várkert Bazár közös kiállítása, a Csernus és a Montmartre novembertől januárig izgalmas programokkal várja az érdeklődőket!

plakát

2018. november 28-tól öt napon keresztül a budapesti mozivásznakon rendeznek villámcsődületet az elmúlt év legizgalmasabb animációs sztárjai.

fotó: Kleb Attila

A Liszt és Prima-díjas zongoraművész belgiumi, kolumbiai és kanadai hangversenyei után a Fondation Cziffra által rendezett SenLiszt Fesztivál díszvendége és az eseménysorozat zenei versenyének zsűritagja.