2018. augusztus 22. - szerda

Ingyenes vetítésekkel indul a csepeli mozi

Kinyomtatom...

Február 11-től újra lesz mozija a XXI. kerületnek, ugyanis a Csepel Plazában megnyílik a Csepel Cinema. Az ünnepséget követően Török Ferenc és Orosz Dénes rendezőkkel lehet beszélgetni, majd minden filmet ingyen megtekinteni: levetítik többek közt a Poligamyt, a Másnaposokat és a Körhintát, illetve premierként Jancsó Miklós új alkotását, az Oda az igazságot.

Csepeli művészeti iskolások kisfilmjeinek vetítésével február 11-én 15 órától újra megnyitja kapuit a Csepel Cinema. A látott filmek apropóján Török Ferenc (Moszkva tér, Szezon, Overnight) és Orosz Dénes (Kútfejek, Poligamy) rendező-forgatókönyvírókkal lehet beszélgetni, ezt követően pedig késő estig bezárólag rengeteg filmet ingyen megtekinteni. Levetítik többek közt a Jennifer Aniston főszereplésével készült Derült égből szerelmet, Törőcsik Mari és Soós Imre felejthetetlen alakításával készült Körhintát, a legutóbbi magyar sikerfilmet, azaz a Poligamyt, és a nemrég Golden Globe-díjjal jutalmazott Másnaposokat. Premierje lesz Jancsó Miklós új alkotásának, az Oda az igazságnak is, amit szintén jegyvásárlás nélkül lehet itt megnézni a mozi nyitónapján.

Az üzemeltető Mozinet Kft. tervei szerint a mozi programjának harmadát magyar alkotások, harmadát hollywoodi sikerfilmek, harmadát pedig európai művészfilmek adják ki a jövőben. Szeretnék, hogy minél több család látogassa a mozit, ezért sok rajz- és korhatár nélküli filmet játszanak a Csepel Cinemában, hétvégente délelőttönként is. Emellett kéthetente Anime Filmklubot tartanak, az elsőt február 12-én. Ekkor olyan japán rajzfilmeket vetítenek, melyeket ezidáig moziban még nem lehetett látni hazánkban.

A fenntartók igyekeznek alacsony jegyárakat biztosítani, február 12-től egy film megtekintése sem kerül többe ezer forintnál.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

-

”By hook or by crook, I’ll be last in this book”, avagy „Tetszik vagy sem, én rá teszek; uccsó a könyvben én leszek” – írta Lennon nyolcéves korában unokatestvére emlékkönyvébe.

plakát

A lenyűgöző fantáziájú David Robert Mitchell ezúttal egy eszeveszett neo-noir lázálmot vitt filmre, amelyben egy főhős bizarr bűntények sorozatáról próbálja lerántani a leplet.

Szamárfül Fesztiválon

Immár hetedik alkalommal változott óriási játszóházzá a pécsi Zsolnay Kulturális Negyed a Szamárfül Fesztivál idejére.