Budapest Bár karácsonykor és szilveszterkor a nappalinkban

A Budapest Bár idei karácsonyi koncertjét Keresztes Tamás Jászai Mari-díjas színész rendezi, öt zenész és tíz énekes részvételével.

A Budapest Bár ikonikussá vált a fiatal és idősebb generációk körében egyaránt – ünnepi koncertjük pedig elmaradhatatlan része az elmúlt évek karácsonyi kavalkádjának. A Budapest Bár karácsonykor és szilveszterkor online koncertet ad a TRIP WebSzínházából, egyszerre látogat el minden egyes néző otthonába, legyen az bárhol a világon! A szilveszteri koncertre a legpörgősebb dalokból válogat a zenekar, hogy méltó módon búcsúztathassa az idei rendhagyó évet.

A Budapest Bár hagyományos karácsonyi koncertjein eddig csak azon szerencsések vehettek részt, akiknek sikerült időben jegyet kapniuk, azonban az idei év ebből a szempontól egyedi lehetőséget kínál: a TRIP Webszínházából közvetített koncertre szinte korlátlanul vásárolhatunk belépőt. A világ bármelyik pontjáról egyszerre és együtt hallgathatjuk a Budapest Bár hangszerelésében felcsendülő karácsonyi dalokat – mindezt otthoni biztonságos környezetünkben tehetjük meg.

A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti. A Budapest Bár védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei az 1920-30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlik vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra – ezzel megteremtve egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait. Az idei ünnepi készülődés merőben más, de a Budapest Bár karácsonyi és évzáró, szilveszteri koncertje biztos elemei a naptár pirosbetűs eseményeinek.

A Budapest Bár idei karácsonyi koncertjére az Ünnep és a Ha megtehetnéd című lemezek dalaiból válogat. A különleges előadást Keresztes Tamás Jászai Mari-díjas színész rendezi, öt zenész és tíz énekes részvételével: a Farkas Róbert vezette Budapest Bár zenekar mellett fellép Tóth Vera, Behumi Dóri, Németh Juci, Lovasi András, Frenk, Keleti András, Kollár-Klemencz László, Mező Misi, Ferenczi György és Szűcs Krisztián.

Az idei rendhagyó koncerten a közönség lesz a produkció rendezője: közösségi média felületeiken előzetes nézői kívánságok alapján állítják össze a számok sorrendjét.

Mindkét koncert látható élőben a premieren a december 20-i és 31-i időpontokban, egyidőben a felvétellel. A premierre limitált számú, 4000 jegy volt kapható. A premiert követően lehetőség van az előadások rögzített felvételként való megtekintésére is: a karácsonyi koncert premierje december 20-án lesz, a rögzített előadás másnaptól 27-éig tekinthető meg. A szilveszteri koncert élőben december 31-én követhető, utána január 1. és 31. között lehet nézhető vissza.

További információ, és jegyek itt.

Hirdetés