Szenzációs hétvége közeleg: Wonder Woman és Vasember együtt lép a színre

Újabb világsztárok jelezték részvételüket a Nickelodeon virtuális gálájára.

Már biztos, hogy emlékezetes lesz a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards hétvégi, virtuális gálája, hiszen valóságos sztárparádét láthatnak a kicsik és a nagyok! Magyar idő szerint március 13-ról 14-re virradóan Justin Bieber mellett olyan csillagok is tiszteletüket teszik, mint Robert Downey Jr., Gal Gadot, Sofía Vergara, Jimmy Fallon, Liza Koshy, Jennifer Garner, Heidi Klum, Anna Kendrick, Tiffany Haddish, Az ifjú Sheldon főhősét alakító Iain Armitage, valamint a népszerű dél-koreai BTS és a négy díjra esélyes Stranger Things című sorozat főszereplői.

A Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards minden évben a filmek, sorozatok, zene és a sport ünnepe a tinédzserek és kedvenceik körében. A rajongók világszerte szavazhatnak az általuk legjobbnak ítélt sztárokra és alkotásokra. A magyar idő szerint március 13-ról 14-re virradóan megtartott online gálán a rengeteg világsztár felbukkanása mellett az önfeledt pillanatok és a zöld trutyival való leöntés sem maradhatnak el!

Idén is extra meglepetéseket tartogat a gála. A nézők egy exkluzív élménynek is részesei lesznek, ugyanis belenézhetnek a Mancs őrjárat mozifilmes verziójába, amelynek egyik szinkronhangja, Kim Kardashian is felbukkan, de Gal Gadot, azaz Wonder Woman és Vasember, vagyis Robert Downey Jr., valamint Sofía Vergara, Jimmy Fallon, Jennifer Garner, valamint a Stranger Things című sorozat főszereplői is online köszöntik a tiniket. Emellett, a Nickelodeonon hat évadig futó iCarly – amely hamarosan a Paramount+ streaming-szolgáltatón tér vissza – sztárjai újból összeállnak, hogy átadják a Kedvenc film kategória elismerést.

A Kids’ Choice Awards idei házigazdája a Saturday Night Live tagja, Kenan Thompson lesz, akit a nézők a Sok hűhó, valamint a Kenan és Kel című Nickelodeon-sorozatokból ismerhetnek. A KCA hivatalos oldalán még él a szavazás! A magyar jelöltekre ezen a linken  lehet leadni a voksokat március 13-ig. A hazai kategóriában Dallos Bogi, Vanek Andor, Szomjas Jennifer Bóna Bianka vetélkedik a rajongók kegyeiért.

Hirdetés