Fokozott biztonsággal és új tervekkel várja vásárlóit a Westend

Szerdától teljes nyitvatartással várja vásárlóit a Westend.

Budapest központi plázája közösségi tereiben, illetve az üzletekben is fokozott járványügyi előírásokkal garantálja a biztonságos vásárlást és a kikapcsolódást, és közelgő új terveikről is beszámoltak. A Westend nemcsak a hazai, de a nemzetközi biztonsági előírásoknak is eleget tesz. A svéd Safe Asset Group által kiadott COVID-megfelelőségi tanúsítványt már tavaly megszerezte a pláza, ez azonban semmiképp sem minősíthető egyszeri akciónak: a megfelelőség biztosítása az üzemeltetés részéről folyamatos ellenőrzést és fejlesztést igényel. Akárcsak eddig, a bevásárlóközpont most is a legújabb előírások teljes körű betartása mellett várja látogatóit, többek között fokozott fertőtlenítéssel, emelt létszámú biztonsági személyzettel, egyirányúsítással és létszámkorlátozással tesznek meg mindent a biztonságos vásárlásért.

A biztonság mellett a Westend egyaránt elkötelezett bérlői és vásárlói felé is: amint a kormányzati rendelkezések lehetővé teszik az éttermi teraszok nyitását, a beltéri ételudvar ülőhely-kapacitásának helyettesítéseként szabadtéri ételteraszok nyílnak a Ferdinánd illetve a Kabos bejáratoknál. A Westend Teraszon a vásárlók kellemes környezetben, biztonságosan fogyaszthatják majd el a Westend éttermeiben vásárolt ételeket és italokat.

A beltéri food court nem marad kihasználatlan az éttermeket érintő korlátozások alatt sem: csütörtöktől újra várja látogatóit a Workplace, a pláza közösségi irodatere.

A teraszok mellett a tetőkertre is újítással készülnek: május elején nyit a Workout, a Westend új szabadtéri edzőparkja, mely sajátsúlyos sportoláshoz biztosít lehetőséget. Az enyhítésekkel összhangban pedig akár már májusban készen állnak arra, hogy elindítsák a Westend Tetőkert tavaly már nagy sikert aratott programsorozatát, melynek keretében sportrendezvények, gasztrofesztiválok, piacok és kulturális események széles kínálatából választhatunk. Az egészségvédelmi intézkedések természetesen a Westend szabadtéri részein is érvényesek.

A bevásárlóközpont kéri az érkezőket, hogy tartsák be az előírásokat, figyeljenek és vigyázzanak egymás egészségére, hiszen csak így térhetünk vissza fokozatosan a járvány előtti életünkbe!