A Cartoon Network új sci-fi-rajzfilmet mutat be: érkezik Elliott, a földlakó

A Cartoon Network május 24-én, nem sokkal a világpremier után magyar szinkronnal is bemutatja legújabb animációs sorozatát. Az Elliott, a földlakót a csatorna többszörösen díjnyertes sikersorozata, a szintén európai gyártású Gumball csodálatos világa csapata készíti.

Az első körben húsz darab 11 perces epizódból álló animációs gyerek-scifi főszereplői Elliott, a kisfiú; Frankie, Elliott édesanyja és Mo, a dinoszaurusz.

Amikor Elliott és Frankie egy különös, nem e világi követ vizsgál, hirtelen átrepülnek a világegyetem egy másik részébe, a Centriumba, ahol csodás űrlények sorával és a galaxis rejtett zugaival ismerkednek meg. Vannak ott rendbontó robotok, szavakat böfögő békák, tanárrá változott kényúr, jövőbelátó küklopsz, háromfejű lények (akik semmiben nem értenek egyet), alakváltók, klónok, és még sok minden más is. Miközben próbálnak rájönni, hogy ki vitte őket oda és miért, új otthont építenek maguknak, és új barátokat szereznek, köztük Mót, az őskori dinót a Földről. Azonban, alighogy berendezkednek, egy váratlan esemény mindent megváltoztat.

A sorozat alkotója Guillaume Cassuto, aki korábban szövegkönyvért és a képi világért felelt a Gumball csodálatos világa készítésénél. Cassutóhoz a Gumball további írói, képesforgatókönyv-készítői és szerkesztői csatlakoztak, hogy együtt dolgozzanak Elliotték kalandjain. A Cartoon Network európai gyártású sorozatát Mic Graves és Tony Hull rendezi.

Az Elliott, a földlakó május 24-étől hétköznap 14:55-kor látható a Cartoon Networkön, 20 órai ismétléssel.