Ismét Piacok napja az Erzsébet téren május 30-án gyereknappal

Indítsuk újra együtt a nyarat szabadtéren, óvatosan, de végre szabadon Budapest legnagyobb közösségi piacán!

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel ismét megrendezik Budapest egyik legnépszerűbb, legszínesebb integráló eseményét a Piacok Napját, ahol a legnagyobb budapesti közösségi vásárok (WAMP, Hello Piac, Gozsdu Weeken Market stb.) árusai kínálják EGYÜTT, egy időben, egy helyen, a legkülönlegesebb, egyedi, színvonalas kincseiket és portékáikat hatalmas választékban!

Rengeteg hazai alkotó minőségi design terméke, gardróbfrissítők ruhatára, számos izgalmas családi és gyermek program, gyereknapi meglepetések és ajándékok, workshopok, utcazene, finom falatok és izgalmas gasztro-élmények várnak mindenkire május 30-án az Erzsébet és Deák Ferenc téren, az aktuális járványügyi helyzetnek megfelelő szabályok betartásával. Minden megtalálható lesz, ami design, vintage, antik, retró, egyedi, kézműves - ruhák, tárgyak, kiegészítők, ékszerek, natúr kozmetikumok, zero waste termékek, gasztro különlegességek - a legegyedibb és legkülönlegesebb kincsek kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Igazi családi program gyereknap alkalmából, amelyet a Nem Adom Fel Alapítvány és a Hello Piac szervez, Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. Kerületi Önkormányzat támogatásával. Az eseményen egy sor olyan értékre szeretnénk felhívni a figyelmet, amely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy egy élhető világot teremtsünk magunk körül. Egyszerre képviseljük a közösségi gondolkodás, a fenntarthatóság és a befogadó társadalom üzenetét.

A Piacok Napján (az elmúlt időszakra tekintettel), különösen szeretnék a hazai termékek iránti megbecsülést tovább erősíteni! Szeretnének lehetőséget teremteni a magyar termelőknek, kisvállalkozóknak, kézműveseknek, hogy az elmúlt időszak hatásai ellenére is, folytatni tudják alkotómunkájukat, hozzánk vásárlókhoz pedig újra eljuthassanak a minőségi magyar termékek!

Kiemelt fontossággal bír a Piacok Napján, a fogyatékossággal élő alkotók által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése. Szeretnék beintegrálni kínálatukat a piacok hasonló termékei közé, mert ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de mégsem kapják meg azt a teret és figyelmet, amelyre méltóak lennének. Adománygyűjtés – a Nem Adom Fel standnál kihelyezett gyűjtőládáikba leadhatók lesznek jó állapotban lévő kreatív eszközök, ceruzák, színezők, festékek, játékok és higiénés termékek, tisztálkodó szerek a Nemadomfel Házak hátrányos helyzetű gyermekei számára! A program keretein belül szervezett jótékonysági programban való részvétel „lehetőség”!

Az évek során személyesen tapasztalhattuk meg, hogy mennyivel felszabadultabb érzés úgy élni, hogy hálásak vagyunk az élet sokféle ajándékáért, és felfedezve gazdagságunkat, örömmel osztjuk meg mindezt azokkal, akiknek kevesebb adatott.

A rendezvény gyerek, család és kutyabarát! A belépés ingyenes! Hello Nyár! Hello Élet! Hello Remény! Hello Piac!

Az esemény Facebook oldala itt.

Hirdetés