10-ből nyolc egészségügyi dolgozó szeretne javítani a kézhigiénián

A virtuális valóságból érkezhet a segítség.

A higiéniai megoldások globális szakértőjeként a Tork egy olyan új digitális fejlesztést tett elérhetővé, amelyben a virtuális valóságban gyakorolhatják a helyes kézhigiéniai rutint az egészségügyi dolgozók. A díjnyertes Tork VR Tiszta Kezek képzés virtuális valóság alkalmazást a Kézhigiénés Világnap alkalmával tette ingyenessé a vállalat.

Másodpercek is életet mentenek – moss kezet!  Ezzel a felhívással hirdette meg az idén az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a május 5-i Kézhigiénés Világnapot. A szervezet ezzel a szlogennel azt üzeni, hogy a tiszta kéz életet menthet, a cél ezért a higiéniai normák javítása világszerte. Ennek érdekében a Tork díjmentesen tette elérhetővé a Tork VR Tiszta Kezek képzés programot. Egy tanulmány szerint tízből nyolc egészségügyi szakember szeretne javítani a kézhigiéniáján, de a hagyományos tréningek nem túl inspirálók. A Tork VR Tiszta Kezek képzés a digitális világba viszi a felhasználót, ahol élményszerű digitális környezetben gyakorolhatja a WHO „5 mozzanat a kézhigiéniáért” feladatsort.

„A kézhigiénia mindig is fontos volt az egészségügyben, és a közelmúlt világjárványa ezt csak fokozta. Az egészségügyi szakemberek óriási munkát végeznek a kézhigiénia betartásáért, hogy megvédjék a pácienseiket és önmagukat, ugyanakkor keresik a fejlődési lehetőségeket. Azzal, hogy a Tork Tiszta Kezek képzés elérhetővé vált minden platformon, megadjuk a lehetőséget az egészségügyi szakembereknek, hogy bárhol és bármikor fejlesszék ezt a fontos rutint” – mondta el Tom Bergin, az Essity Professional Hygiene egészségügyért felelős marketingigazgatója.

A tavalyi Amszterdami Innovációs Díjon kategóriagyőztes Tork VR Tiszta Kezek képzést viselkedéskutatókkal, a világhírű genfi egyetemi kórház (HUG) kézhigiéniás szakértőivel és más egyetemi kórházakkal együttműködve fejlesztették ki.

A képzés 7 nyelven: angolul, németül, lengyelül, hollandul, franciául, spanyolul és arab nyelveken érhető el.

„Büszkék vagyunk arra, hogy a kézhigiénés képzéseinket könnyen hozzáférhetővé tettük az egészségügyi szakemberek számára. A kézhigiénia fontos és a fejlesztések életet menthetnek. A Tork emellett olyan kiváló fertőtlenítő rendszereket kínál, melyek fokozott higiéniát igénylő környezetben is használhatók. A Tork fertőtlenítő adagolók könnyen takaríthatók, gyorsan és egyszerűen feltölthetők. A széles választék minden igényt kielégít” – mondta el Tom Bergin.

Ha többet szeretne megtudni fertőtlenítő választékukról, vagy szeretné kipróbálni a Tork Tiszta Kezek képzést, látogasson el a Tork Tiszta Kezek képzés | Tork HU weboldalra.

Hirdetés