On–Line: Cirkusz a valóságban és a virtuális térben

Ingyenesen tekinthető meg a WebSzínház legújabb újcirkuszi filmprodukciója.

A WebSzínház csapata ismét innovatív projekttel jelentkezik; On–Line címmel debütál legújabb újcirkuszi produkciójuk, melyben tehetséges fiatal artistákkal és táncosokkal működtek közre. A produkció a TRIP Úszó Manézs sorozatának produkciója, amely során a TRIP csapata különleges élménnyel és varázslatos produkciókkal lepi meg a nézőket, betekintést nyújtva az újcirkusz világába.

A varázslat ezúttal nem cirkuszi térben, nem is csupán a TRIP Hajó gyomrában történik, hanem felköltözött a fedélzetre, a hajó legmagasabb pontjaira. A veterán hajó lokációja Buda szívében, a Parlamenttel szemben gyönyörű képeket enged láttatni a nézőnek, megmutatva a hajnalban ébredő Budapestet és az esti fényekben fürdő nyüzsgő belvárost. A nézők bepillantást nyerhetnek egy különleges látványvilágba: az elképesztő artistaprodukciókat és táncos koreográfiákat – Gera Anita koreográfiájával – napkeltétől napnyugtáig vette fel a stáb a TRIP Hajón, a WebSzínháznak otthont adó helyszínen. A különleges fényviszonyok, az élőzenei aláfestés – a zenéket iamyank szerezte –, a hajó rejtett zugai, és az elképesztő mozgásformák a cirkusz új formáját hozzák el a nagyvilág számára.

A cirkuszfilm ingyenesen megtekinthető, ami nemcsak a gyereknézőknek, a felnőtteknek is különleges élményt nyújt egyedi képi- és zenei világával. Bővebb információ itt.

Közreműködők:

Buda Balázs / gurtni

Faludi Szilvia / karika

Fejős Adrienn / tánc

Gaal Panka / tánc

Jerabek Csenge / syr

Matos Lénárd / egykerekű

Nagy Enikő / tánc

Nagy Noémi / tánc

Tamás László / gurtni

Tarba Patrícia / handstand

Varga Lilla Szófia / tánc

Zsilák Olivér / zsonglőr

a Matróz: Cserna Antal

koreográfus: Gera Anita,  rendezőasszisztens: Kozák Rebeka

világosító: Diósi Zoltán,  vetítés: Magács Vince

smink: Farkass Flóra,  helyszín: TRIP

zene: Herold János / Iamyank

operatőr: Meister Natália Nóra

rendező: Magács László