"Mozicsillagok a Csillagok alatt"

Az ország legmeghatározóbb tető(kert)mozija, a Budapest Rooftop Cinema visszatér, avagy idén immár' nyolcadik éve!

Eme csillagok jelen esetben a tiszta budai égboltról ragyognak le ránk, csupán egy 'kőhajításnyira' az újra nyüzsgő pesti éjszakától, ahol újra kitárják kapuikat kedves vendégeik előtt.

Találkozzunk ismét - Június 27-től a megújult Mammut Tetőn! 

Az idei nyári szezontól egy kibővített és teljesen megújult terület áll rendelkezésünkre, ezáltal a Budapest Rooftop Cinema is tovább fejlődik: új, nagyobb nézőtérrel, extra mozivászonnal, kényelmes napágyakkal és a legújabb digitális vetítéstechnikával készülünk a – remélhetőleg hosszú – szezonra. 

A mozi területére oltási igazolvány nélkül is be lehet lépni, hiszen a tető(kert) is szabadtér. A Mammut bevásárlóközpont fedett területén – a még érvényben lévő rendelet értelmében – kizárólag szájat és orrot eltakaró maszkban lehet tartózkodni, ezért kérjük, hogy amíg áthaladtok az épületen és megközelítitek a 'tetőt, mindig viseljétek azt.

A közkedvelt és megszokott kult-klasszikusok és premierek mellett idén ráadásul tematikus programokkal, a Women's Night estéktől az Audiovisual Live Cinema performanszokig sok-sok újdonsággal készülünk a mozi szerelmeseinek.

Ezen kívül a Budapest Rooftop Cinema idén (is) örömmel fogad be céges open air rendezvènyeket, vagy akár nappali konferenciákat, workshopokat is. A helyszín maximum 250 fős befogadó kapacitással, 12.000 lumenes Full HD projektorral, 28 m2 vetítővászonnal és teljes térhangosítással rendelkezik, ezért filmpremierek, könyvbemutatók, kisebb koncertek megrendezésére is bérbe vehető.

Részletes műsorral hamarosan jelentkeznek!