The Beatles: Get Back

Az angol kiadással egy időben érkezik az új Beatles könyv.

A Helikon kiadó jóvoltából az eredeti angol kiadással egy időben magyarul is olvasható lesz az új Beatles-filmhez kapcsolódó exkluzív könyv, a The Beatles: Get Back!

1969 januárjában a Beatles azzal a nagyszabású tervvel vágott neki az új esztendőnek, hogy egy különleges show keretében filmre veszik, ahogy dalokat írnak és próbálnak, majd előadják őket közönség előtt. A később Get Back néven ismertté vált projekt kétszeresen is visszatérést jelentett, hiszen az együttes ekkor már két és fél éve nem koncertezett, a kísérletező korszakukat követően pedig vissza akartak kanyarodni az eredeti rockos gyökerekhez.

Egy hónapon keresztül kamerák és mikrofonok rögzítették minden szavukat, ám hogy végül mi valósult meg az elképzelésekből, azt meséli el az akkor rögzített dialógusok alapján ez a fotókkal gazdagon illusztrált kötet, amely szorosan kapcsolódik a Peter Jackson rendezte, azonos című új három részes, összesen 468 perces dokumentumfilm-sorozathoz, mely a legendás Let It Be című Beatles album születését mutatja be.

A könyv angol nyelvű kiadásának előzetese itt.

Hirdetés