Rockosabb dallal tér vissza a New York Times által is elismert fiatal énekesnő

A szlovák popsztár, Karin Ann sikeres debütáló lemeze és klipjei után egy új, rockosabb dallal jelentkezik.

A ’looking at porn’ producere ezúttal is Matt Schwartz volt., aki korábban olyan világsztárokkal dolgozott, mint Yungblud, Massive Attack, vagy Halsey. Karin a sikerei mellett az elmúlt időszakban a kelet-európai Z-generáció és a LGBTQ közösség egyik idolja lett, aki mindig kiáll a kisebbségi jogokért.

Karin Ann még nagyon fiatal, de őszinte és különleges popzenéjével máris számtalan globális sikert tudhat magáénak az elmúlt egy évben. Klipjeit több, mint 2 milliónak nézték meg eddig, és olyan témákkal foglalkozott, mint a mentális egészség, a nemi esélyegyenlőség, de feszegetett párkapcsolati kérdéseket is. Eddig olyan komoly médiumok figyeltek fel rá és beszéltek róla elismerően, mint a The New York Times, az MTV, a Wonderland vagy a 1883 magazin. Néhány hónapja bekerült a Spotify Equal programjába ezzel egyidőben a Times Square óriás kivetítőjére is. Az erős vizuális anyagokkal jelentkező Karin Ann, májusban megnyerte Munich Music Video Awardot is egyik klipjével.

„Szerettem volna írni egy jó hangulatú dalt azoknak az embereknek, akik annak idején utáltak engem, ehhez párosítottam egy szarkasztikus üzenetet. A dal producere most is  Matt Schwartz volt, akivel nagyon jól megértjük egymást. Matt jól látja a kreatív ötleteim és nem fél kísérletezni sem fel, számos jó tanácsot ad, amely segít megérteni jobban a zeneipar működését is” - mesélte Karin Ann, aki a klip koncepcióját, már a dalszöveg születésekor vizionálta. A fiatal énekesnő tavasszal több állomásos turnéra indul Alfie Templemannal Európában, de számos izgalmas tartalommal készül addig is.