Hivatalos: Március 8-án nagyszabású akcióval indul Magyarországon az HBO Max

Az HBO Max, a WarnerMedia prémium streamingszolgáltatása 2022. március 8-án érkezik meg Magyarországra, és leváltja az eddig létező HBO GO-t. Az HBO Max népszerű márkák, köztük a Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network és a Max Originals minőségi szórakoztató tartalmainak egész univerzumát kínálja majd.

A szolgáltatás vonzó díjszabással érkezik. Az HBO GO eddigi fix havi díja a közvetlen előfizetők számára 1890 forint volt, míg az HBO Max új ára havi 2390 forint lesz. Az HBO Max érkezésének alkalmából a cég jelentős kedvezménnyel ajándékozza meg meglévő és leendő ügyfeleit.  Az aktív és közvetlen HBO GO előfizetéssel rendelkező ügyfelek automatikusan átkerülnek az új felületre, ahol csökkentett, 33%-os kedvezményt kapnak. Tehát az induláskor mindössze 1590 forintos havi díjat fizetnek majd. Azok az új ügyfelek, akik március 31. előtt regisztrálnak az hbomax.com oldalán, szintén a kedvezményes havi díjjal fizethetnek elő a szolgáltatásra. A promóció révén az ügyfelek az előfizetésük teljes időtartama alatt (amíg le nem mondják), a mindenkori havi díjból (amely változhat) 33% kedvezményt kapnak. Az indulás napján az hbomax.com oldalon lehet regisztrálni.

Március 31. után a havi előfizetés mellett bevezetésre kerül egy új, éves előfizetésikonstrukció is amely folyamatos, rendkívül kedvező ár-érték arányt biztosít, 12 havi eléréssel nyolchavi díj áráért. Az éves előfizetési díj április 1-én 18990 forint lesz.

Christina Sulebakk, az HBO Max EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régiójának ügyvezető igazgatója elmondta: „Az HBO Max vadonatúj streamingélmény, amely hihetetlenül vonzó áron kínálja a legjobb szórakoztató műsorokat, filmeket, saját gyártású sorozatokat és gyerekeknek szóló programokat a Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network, a Max Originals és továbbiak kínálatából. Örömmel erősítjük meg, hogy az HBO Max március 8-án érkezik meg Magyarországra, miközben tovább dolgozunk azon, hogy a platform egész Európában és a világ minden pontján elérhetővé váljon”

Az HBO Max elsőként gyűjti össze egyetlen közös felületen a Warner Bros., az HBO, DC, a Cartoon Network és a Max Originals új és ikonikus sorozatait és filmjeit, köztük aWarner Bros. mozifilmjeit mindössze 45 nappal a mozipremier után. Többek között a következő népszerű Warner Bros. filmek válnak elérhetővé a felületen: Mátrix: Feltámadások, a Dűne, a Richard király, A maffia szentjei és a Tom és Jerry.

Az HBO Max új, saját gyártású műsorai között megtalálható többek között a Tizenegyes állomás (Station Eleven), a Peacemaker – Békeharcos, A farkas gyermekei (Raised by Wolves) 2. évada, és az Egyetemista lányok szexuális élete (Sex Life of College Girls).A platformra az amerikai sorozatok mellett több európai saját gyártású műsor is érkezik, többek között a várva várt A besúgó. Emellett jön a Dafne és a többiek (Dafne and the rest), a Kamikaze, a Szexi svédek (Lust), a Ruxx, Enyhülés (The Thaw), és a Garcia!Lesznek non-scripted, tehát forgatókönyv nélküli, improvizált szórakoztató műsorok is, például az Amy babát vár (Expecting Amy), a Ki lesz az új Magic Mike? (Finding Magic Mike), az F-Boy Island - Kamuarcok szigete és a Selena + Séf. A gyerekeknek szóló tartalmak között például a Tini titánok, harcra fel!, a Gumball csodálatos világa, a Tapsi Hapsi és barátai és a Cocomelon is elérhető lesz. Fontos megjegyezni, hogy a címek folyamatosan kerülnek fel az HBO MAX-ra, nem minden cím lesz elérhető az induláskor.

Johannes Larcher, az HBO Max International vezetője elmondta: „Az HBO Max globális terjeszkedése gyors ütemben zajlik: további 15 európai országban indítjuk el a felületet, és ezáltal már a világ 61 térségben leszünk jelen. Célunk, hogy az egész világon mindenütt közvetlenül a fogyasztókhoz jussunk el. Népszerű tartalmainknak köszönhetően lehetőségünk nyílik arra, hogy a világ egyik vezető streamingszolgáltatása lehessünk.”

Az HBO Max eszközök és platformok széles skáláján lesz elérhető, többek közöttokostévéken (bizonyos Samsung, LG és Android TV™ platformon), streaming eszközökön (Apple TV 4K és Google Chromecast™), játékkonzolokon(PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One és Xbox Series X|S), mobiltelefonokon és táblagépeken (iPhone, iPad, iPod Touch és Android™), valamint online a hbomax.com weboldalon. Az HBO Max több operátor partnereken keresztül is elérhető lesz.

Az ügyfelek a fő fizetési szolgáltatókon keresztül (VISA, Mastercard és PayPal), valamint a fő alkalmazásáruházakban (Apple App Store, Google Play Store és Samsung Checkout) alkalmazáson belüli vásárlás során is fizethetnek a szolgáltatásért.

Az HBO Max még élvezetesebb nézői élményt kínál majd a rajongóknak. Funkciói közé tartozik a személyre szabás lehetősége akár öt nézői profillal, három egyidejű streamelés, előfizetésenként korlátlan számú regisztrált eszköz, 5.1-es térhangzás, Dolby Atmos és bizonyos címek 4K felbontású elérése. 

Az HBO Max Amerikában és Európában jelenleg 46 területen elérhető, és ez a szám március 8-án, az HBO Max további 15 országban történő elindulásával 61-re emelkedik. Az HBO Max a fokozatos terjeszkedéssel globálissá válik, és az idei év során később további hat európai országban, köztük Görögországban és Törökországban is elindul.