Varázslatos kalandokra hívnak a Macitesók – jön a Medvetesók vadonatúj sorozata

Spin-off-sorozatot kap a Cartoon Network sikersorozata, a Medvetesók. A Macitesók a három közkedvelt medvebocs, Grizz, Panda és Jeges kalandjait követi, akik egy varázsdobozban járják a világot, hogy új otthonra leljenek. Útjuk során új barátokra tesznek szert, fontos leckéket kapnak, és rájönnek, hogy mindaddig otthon érezhetik magukat, amíg ott vannak egymásnak.

A Cartoon Network Studios-ban készülő Macitesók vezető producere az eredeti sorozat rendezője, Manny Hernandez, aki saját koncepciója szerint visz új életet a franchise-ba.

„Manny rajongása az anime és a zene iránt új színt hoz a közönségkedvenc franchise-ba” – mondta Tom Ascheim, a Warner Bros. gyermekeknek, fiatal felnőtteknek szóló tartalmakért felelős igazgatója. Hozzátette:

„A lenyűgöző tájak és az inspiráló zene felejthetetlen utazássá teszik az új sorozatot a Medvetesók minden rajongója és mások számára.”

A gyerekek április 18-tól léphetnek be a Macitesók varázslatos világába a Cartoon Networkön, és szállhatnak tengerre kalózokkal, üthetnek szét pinyátákat a fiesztán, vagy utazhatnak vissza a középkorba, hogy királyként éljenek.

A Cartoon Network EMEA-ról

A WarnerMedia csoport Cartoon Network csatornája mindenki számára vonzó, izgalmas választékot kínál humorból és kalandokból egyaránt. A műsorok a közönséghez közelálló témákkal: a humorral, a barátsággal, a képzelőerővel, a pörgős cselekményekkel és kalandokkal foglalkoznak. A Cartoon Network elsődleges célcsoportja a 6 és 12 év közötti gyerekek, és a csatorna célja, hogy a szórakoztató és világszerte sikeres tartalmakkal a gyerekeket saját egyéniségük kibontakoztatására bátorítsa. A műsorválasztékban nagy sikerű animációs vígjátékok, mint a „Gumball csodálatos világa”, a „Medvetesók”, a „Vadócok”, a „Bűbájtábor” és a „Victor és Valentino”, valamint izgalmas, akciódús kalandműsorok, mint a „Steven Universe”, a „Pindúr pandúrok”, a „Ben 10” és a „Tini titánok, harcra fel!” láthatóak. A világszerte fogható csatorna 1992-ben indult, Magyarországon 1993 óta látható. A Cartoon Network tartalmai díjnyertes honlapján, valamint játékokban, video-on-demand szolgáltatásban, mobilplatformon és különböző licencek és termékek formájában is elérhetőek. A Cartoon Network tulajdonosa a WarnerMedia, amely az AT&T vállalat tagja.