A Lenovo legújabb fogyasztói készülékei mindenki számára kedvezőek, legyen szó családi időtöltésről vagy énidőről

Lenovo újdonságok.

A Lenovo bemutatta a két következő generációs Lenovo Tab P11 szériás tabletjét és az első 16 hüvelykes Chromebookját. A mai fogyasztóknak olyan személyes eszközökre van szükségük, amelyekkel a hibrid munka és a tanulás világában is boldogulnak. Bár a hordozhatóság és a mobilitás kulcsfontosságú, a valóság másik oldala az, hogy a hibrid munkavállalók és diákok kevesebb időt töltenek irodákban és tantermekben, mint otthon. Ez a változó fogyasztói magatartás inspirálta a Lenovo új, a modern családok számára tervezett személyes eszközeit, köztük a Lenovo első 16 hüvelykes Chromebookját, az új Lenovo IdeaPad 5i Chromebookot, valamint a prémium kategóriás Lenovo Tab P11 táblagépcsalád két új tagját: a második generációs Lenovo Tab P11 és a kicsinosított Lenovo Tab P11 Pro.

A Lenovo bemutatta a következő generációs ThinkPad™ X1 Foldot, amely újradefiniálja a Lenovo által 2020-ban létrehozott összecsukható PC-kategóriát. Az új ThinkPad X1 Fold nagyobb képernyőfelületével teljes PC-teljesítményt nyújt, miközben megtartja az eredeti, úttörő eszköz ultrahordozhatóságát. A világ legkönnyebb 16 hüvelykes kereskedelmi laptop készülékeként1 ez a következő generáció egy sokoldalú, nagy teljesítményű és hordozható eszközt kínál - karcsúbb és vékonyabb kialakítással, amely kényelmesen használható elsődleges PC-ként. Egy kategóriateremtő PC-t nem könnyű továbbfejleszteni, de a Lenovonak sikerült. A vásárlói visszajelzések és a végfelhasználói vélemények összesítése révén az innovatív dizájn 22 százalékkal nagyobb, 16 hüvelykes, összecsukható OLED-kijelzővel, 25 százalékkal vékonyabb vázzal és mindenhol vékonyabb keretekkel rendelkezik, amely prémium, áramvonalas megjelenést és érzetet biztosít, valamint az alumíniumkeretre és a 100 százalékban újrahasznosított, szövetből készült hátlapra is kiterjed.

A Lenovo legújabb készülékei a hibrid munkavégzéshez igazodnak kiemelkedő funkcióikkal

Az igazi gamerek könnyedén válthatnak a munkáról a játékra a Lenovo Legion Y32p-30 monitorral, amely lenyűgöző 4K megjelenítést és villámgyors válaszsebességet kínál. Legyen szó otthoni, irodai, vagy valahol a kettő közötti munkavégzésről, a Lenovo legújabb generációs ThinkVision monitorjai még több választási lehetőséget nyújtanak a hibrid üzemmódban dolgozó munkavállalók számára. A kicsi, de erős ThinkCentre M60q Chromebox Enterprise folyamatos produktivitást biztosít és rugalmasan alkalmazkodik a különböző munka- és használati módokhoz.

Nagy képernyő a zsebben – Az új Lenovo Glasses T1 hordható kijelző mindenre alkalmas a játéktól kezdve a streamelésen át az útközbeni privátszféra biztosításáig. A Lenovo virtuális monitorral bővíti az okostelefonok és a laptopok teljesítményét, amellyel mindenkinek jobb élményt nyújt a játékosoktól és a streamelőktől kezdve a hibrid munkavállalókig. A Lenovo bemutatta az új, on-the-go tartalomfogyasztáshoz fejlesztett Lenovo Glasses T1 hordható privát kijelzőt. A Lenovo Glasses T1 a teljes funkcionalitású USB-C® segítségével számos mai modern okostelefonnal, táblagéppel és laptoppal kompatibilis, kiváló képminőséget és nagy hatékonyságú optikát kínál a hosszabb akkumulátor-üzemidő érdekében, emellett könnyű is, így a felhasználók a mobileszközök korlátozott képernyőméreténél jóval több tartalmat felfedezhetnek és élvezhetnek.

A Lenovo ThinkBook 16p Gen 3 laptopjaival segíti a kis- és középvállalkozások növekedését

Az új Lenovo™ ThinkBook™ 16p Gen 3 a tartalomkészítőknek és a nagy teljesítményű felhasználóknak is segít abban, hogy korlátok nélkül kibontakoztathassák kreativitásukat. A legújabb, felturbózott ThinkBook akár AMD Ryzen™ 9 6000 H-sorozatú processzorokkal és NVIDIA GeForce® RTX™ 3060 diszkrét grafikával kiemelkedő teljesítményt nyújt a Windows 11 rendszerrel. A magával ragadó, keskeny fókuszú, 16 hüvelykes, 2,5K IPS-kijelzővel ellátott opciók TÜV Rheinland Low Blue Light és TÜV Eyesafe® tanúsítványokkal1 rendelkeznek a szem komfortérzetének maximalizálásáért, és egy környezeti fényérzékelőt tartalmaznak, amely szabályozza a képernyő és a billentyűzet háttérvilágításának fényerejét. Két megjelenítési lehetőség áll rendelkezésre, köztük egy 400nit 60 Hz-es panel és egy új 500nit 165 Hz-es VESA tanúsítvánnyal rendelkező HDR400 panel, amely élénk színeket, valamint fokozott árnyék- és fénypont részletességet kínál. Mindkét megjelenítési lehetőség X-Rite Pantone® tanúsítvánnyal is rendelkezik, és a Dolby Vision® tartalmakat támogatja.