Így néz ki Budapest egy amerikai szuperprodukcióban

FBI ügynökök tűntek fel a Várkert bazár előtt és a Keleti pályaudvarnál.

Amerikai szuperprodukcióban köszönnek vissza Budapest utcái! Az FBI International sorozatát szinte teljes egészében Magyarországon forgatták, a fővárosiak hónapokon át láthatták a megannyi kamiont és lakókocsit, amelyekkel a stáb helyszínről helyszínre vonult. A TV4-en most már a várva várt epizódok is láthatók. Az FBI trilógiát (FBI New York különleges ügynökei, FBI Most Wanted) Magyarországon bemutató TV4 most nyilvánosságra hozott egy exkluzív galériát a sorozatból, amelyeken jól felismerhetőek a város ikonikus helyszínei.

A sorozatot az Emmy-díjas Dick Wolf jegyzi, aki az Esküdt Ellenségek (Law & Order) megálmodója is. A történet szerint az FBI egy kicsi, speciálistákból álló különleges alakulata bárhol bevethető a világon, ahol amerikai állampolgár, vagy nemzetbiztonsági érdekek kerülnek veszélybe. Scott Forrester ügynök vezeti a csapatot, főhadiszállásukat pedig Budapesten építik fel. Mivel fegyvert külföldön nem használhatnak, a legtöbbször csak erejükre, képességeikre és az informátorok sűrű hálózatára támaszkodhatnak. A csapatot Luke Kleintank (Dr. Csont, Hazug csajok társasága), Heida Reed, Vinessa Vidotto és Carter Redwood alkotja.

Az exkluzív fotókon jól látható, hogy Budapest ezer arca mutatkozik meg a CBS sorozatában, amely Amerikában tévénézők millióihoz jut el. Az FBI-főnök magyar rendőrökkel kerül összetűzésbe a Várkert bazár előtt, ügynökök tűnnek fel a Szabadság hídon, Terézvárosban az Eötvös utcában, a Keleti pályaudvaron, a belvárosban, a Blaha Lujza téren és a Halászbástyánál is. Az egyik epizódban még Árpa Attila is látható néhány kósza pillanatra.

A FBI International részeit kizárólag a TV4 mutatja be, minden hétköznap 20:00-tól.