Ingyenesen elérhető A besúgó első része

A Szentgyörgyi Bálint által rendezett, nagysikerű magyar sorozat, A besúgó első epizódja ingyenesen elérhető a magyar nézők számára a SkyShowtime YouTube-csatornáján.

Az elismert magyar drámasorozat, A besúgó ma visszatér a képernyőre, és mostantól kizárólag a SkyShowtime-on – Európa következő nagy streamingszolgáltatójánál – érhető el. A mai naptól mind a nyolc epizód streamelhető az előfizetők számára.

A kultikus sorozat visszatérésének megünneplésére a SkyShowtime lehetőséget kínál a magyar nézőknek, hogy előfizetés előtt megnézzék a népszerű sorozat első epizódját. A mai naptól a magyar nézők számára ingyenesen megtekinthető A besúgó – az ikonikus történet Geriről, az Állambiztonság informátoráról és a karizmatikus fiatal forradalmárról, Száváról – pilotja a SkyShowtime YouTube-csatornáján.

A besúgó

A történet 1985-ben, a vasfüggöny mögött játszódik. Geri főiskolára megy, és alig várja, hogy lányokkal ismerkedjen és bulizzon. Csatlakozik egy radikálisokból álló csoporthoz, amelyet a karizmatikus Száva vezet. Gerinek azonban van egy titka: ő a totalitárius állam egyik besúgója. Öccse megmentése érdekében arra kényszerül, hogy új barátai után kémkedjen az Állambiztonság számára. Geri élete örökre megváltozik, zsonglőrködik a pártok és a politikai viták között, miközben azzal a mindennapos dilemmával küzd, hogy kinek az oldalára álljon. Különösen akkor, amikor a csoport egyre radikálisabb vezetője, Száva rájön, hogy van közöttük egy besúgó.

A teljes egészében Magyarországon készült, nyolc epizódból álló drámát Szentgyörgyi Bálint rendezte, írta és társrendezte. Rendezőként Mátyássy Áron (Aranyélet, Hétvége) és Miklauzic Bence (Parkolás) is közreműködött. A sorozat főszereplői Váradi Gergely mint Geri, Patkós Márton mint Száva, Szász Júlia mint Kata, és Szőke Abigél mint Judit, valamint Thuróczy Szabolcs mint tartótiszt.