Szuper látványos klippel jelentkezik a régió friss pop csillaga

A fiatal énekesnő rövid idő alatt ért el számos nemzetközi sikert.

A szlovák popsztár, Karin Ann, “for a moment” című balladája után, most egy sötétebb hangulatú dalt ad ki, amelyet a Los Angelesben forgatott klippel ellensúlyoz. A fiatal énekesnőt a BBC egyik műsorában is generációja egyik legnagyobb tehetségének kiáltották ki, most talán eddigi leglátványosabb videójával jelentkezik.

Karin Ann még mindig nagyon fiatal, de egyedi popzenéjével máris számtalan globális sikert tudhat magáénak az elmúlt években. Klipjeit több millióan nézték meg eddig, és olyan témákkal foglalkozott, mint a mentális egészség, a nemi esélyegyenlőség, de feszegetett párkapcsolati kérdéseket is. Eddig olyan komoly médiumok figyeltek fel rá és beszéltek róla elismerően, mint a The New York Times, a BBC Radio 1, a Vanity Fair, vagy az MTV. Néhány hónapja bekerült a Spotify Equal programjába ezzel egyidőben a Times Square óriás kivetítőjére, és számos nemzetközi playlistbe is. Az erős vizuális anyagokkal jelentkező Karin Ann nyert már díjat a Munich Music Video Awardson, de tavaly ő lett az év felfedezettje a cseh Zebrik díjátadón is.

Karin a zenei sikerei mellett az elmúlt időszakban a kelet-európai Z-generáció és a LGBTQ közösség egyik idolja lett, aki mindig kiáll a kisebbségi jogokért. 2021-ben például a prágai Amnesty International szervezetet támogatta a bevételeinek komoly részével. Jack Saunders, a BBC neves műsorvezetője pedig kiemelte, hogy érdemes odafigyelni, hiszen egy igazi rocksztár van születőben. Karin Ann a nyáron nagyszabású turnéban vett részt, hiszen több városban is ő nyitott az Imagine Dragons, Yungblud, valamint a My Chemical Romance előtt is.

Karin Ann friss szerzeménye egy érzelmes alternatív pop dal, amely egy dögös dob + basszus szekcióra és intim vokálra épül. ”Ez a dal arról szól, amikor megismersz valakit, aki iránt hirtelen komoly érzéseket fűzől. Ebben a fázisban, ugyan, még nem tudsz róla sokat, de idealizálod és elképzeled, hogy közös programjaitok vannak, valamint, hogy milyen lenne ez párkapcsolatként. Legbelül pedig félsz igazán beleszeretni valakibe, mert sejted, hogyan érhet vége a kapcsolatnak” - mondta a szlovák énekesnő, aki ezúttal a Grammy díjas Martin Terefevel dolgozott együtt. A fiatal előadó rendkívül termékeny szerző, hiszen még idén számos dallal, valamint egy albummal is jelentkezik.