Electric Lounge: Saya Noé solo live act

Június 11-én az ígéretes zenei tehetség, Saya Noé hangulatos pop-noir dallamai csendülnek fel az Electric Lounge sorozatban.

Hangulatos pop-noir dallamaival Saya Noé a legismertebb magyar zenész a Twitch-en, hiszen hetente többször is közvetíti élőben zenéit nemzetközi, csaknem 42.000 fős közönségének. Kőrös Noémi, azaz művésznevén Saya Noé klasszikus zenész szüleivel a malajziai Kuala Lumpurban töltötte gyerekkora legnagyobb részét. Erre utal neve is, hiszen a „saya” malájul azt jelenti, hogy „vagyok”. Egzotikus dallamvilágát átjárja a melankolikus elektropop hiphop és trap elemekkel vegyítve, valahol Lana Del Rey és Billie Eilish zenéjének környékén.

Az ígéretes fiatal zenei tehetség útkeresése során ma már nemcsak a dallamokat és a dalszövegeket, de a produceri munkát és a hangszerelést is saját maga készíti. A Grammy-díjas Matt Lawrence (UK) producerrel dolgozott együtt első nagylemeze, a Museum of Sins album Under The River című számán, de kiemelkedő sikerrel játszott a Morcheebe előzenekaraként is a Budapest Park nagyszínpadán, most pedig a Várkert Bazár szabadtéri Electric Lounge sorozatában mutatkozik be.

2023. június 11., vasárnap, 20:00 – Várkert Bazár, Neoreneszánsz kert

További információ itt.