David Guetta és a Pet Shop Boys is a Soundon

Tíz újabb nemzetközi sztárral bővült a Heineken Balaton Sound idei programja, tíz újabb érv amellett, hogy ott legyünk a Soundon, ráadásul március 31-ig kedvezményes áron. Zamárdi szabadstrandjára érkezik többek között David Guetta, a Pet Shop Boys, Tricky, a 2 many DJ’s, Paul Oakenfold, John Digweed és Hernan Cattaneo is. A full extrás balatonparti nyaralás kínálata azonban még korántsem teljes!

A világ legnépszerűbb, mára popsztári magaslatokba emelkedett DJ-jét a Heineken Balaton Sound közönsége is megkülönböztetett figyelemmel várja. Rajongók ezrei követelték a francia sztár visszatérését. Ezúttal a fesztivál nagyszínpadán, headlinerként áll a közönség elé szombat éjjel David Guetta!
Ugyancsak a Nagyszínpad fő fellépője lesz – mindjárt a nyitónapon – a mindig megújulni képes, mára klasszikussá érett Pet Shop Boys csapata, amely élő koncertjeivel a legnagyobb elektronikus zenei fesztiválok csúcspontján tűnik fel mostanában. Szintén a nagyszínpadra érkezik Tricky, aki a Heineken Balaton Sound eklektikus forgatagába minden bizonnyal felejthetetlen, új színt hoz magával, és nem mindennapi szabadstrandi őrületre számíthatunk a legnagyobb elektro zenei látókörrel bíró partyguruktól, a 2 many DJ’s-től.

Új nevekkel bővült a monumentális Aréna programja is. A tavalyi évben Madonna Sticky & Sweet turnéját kísérő Paul Oakenfold a világ legnagyobb fellépőhelyein megtartott teltházas koncertek után a Heineken Balaton Sound közönségét nyűgözi majd le fergeteges partygenerátor képességeivel. De a maratoni house-partyk nagymestere, John Digweed, a világ leghíresebb dél-amerikai lemezlovasa, az argentin DJ fenomén, Hernan Cattaneo, és a New York-i Dennis Ferrer is jelen lesz a zamárdi megapartyn.

Az egyik legkedveltebb, balatonparti színpadon, a T-Mobile Teraszon találkozhatunk a német lounge-bandával, a Club Des Belugas-szal, és az elektro-ska La Kinky Beat-tel is.

A Heieneken Balaton Soundra bérlet és napijegy március 31-ig kedvezményes áron váltható, a honlapon feltüntetett helyeken. A kiemelt jegyirodákban Üdülési csekket és Sodexo utalványt is elfogadnak.

Részletek a www.heinekenbalatonsound.hu oldalon.