A SkyShowtime februárban is elhozza a világ legnagyobb stúdióinak alkotásait, olyan sorozatpremierekkel, mint a Halo 2. évada vagy a The Lovers

Filmekben sem lesz hiány, hiszen a Mission: Impossible – Leszámolás első része, a Heist 88 és a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz is megérkezik a streaming szolgáltató kínálatába.

A SkyShowtime a szórakozás legjavát nyújtja, filmeket és eredeti sorozatokat a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME®, a Sky Studios és a Peacock kínálatából. A SkyShowtime a prémium szórakoztatás új európai otthona.

Februártól megtekinthető sorozatpremierek

HALO

A sorozatfelelős és vezető producer, David Wiener (Brave New World) sorozata az Xbox®-on 2001-ben debütált első HALO-játékából jól ismert univerzumban játszódik. Az emberiség és a Covenantként elhíresült idegenek között zajló, 26. századi gigászi konfliktust bemutató HALO olyan sorozat, amelyben az emberi sorsok és történetek ábrázolása szorosan összefonódik a látványos akciókkal, kalandokkal és egy félelmetesen élethű jövőképpel.

The Lovers

Egy szerelmes történet két emberről, akik látszólag semmilyen mértékben nem illenek egymáshoz – vagy lehet, hogy mégis egymásnak teremtették őket? Janet (Roisin Gallagher) egy belfasti szupermarketben dolgozó, mocskos szájú, szellemes alkalmazott, akit látszólag semmi sem érdekel, még a saját élete sem. Seamus (Johnny Flynn), aki városi lakos és politikai műsort vezet, látszólag tökéletes életet él a híres barátnőjével Londonban. Így amikor Seamus beesik Janet világába (szó szerint a falon keresztül, egyenesen a hátsó kertjébe), rögtön konfliktusba is kerülnek egymással. Később azonban rejtélyes módon vonzódni kezdenek egymáshoz, és hamarosan nyilvánvalóvá válik, hogy egymásba szerettek.

Folytatódó sorozatok: The Woman in the Wall, The Curse, Ted

Filmek

Mission: Impossible – Leszámolás – Első rész

Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF-csapata eddigi legveszélyesebb küldetésükre indulnak, egy félelmetes, az egész emberiségre veszélyt jelentő új fegyver felkutatására, még mielőtt az rossz kezekbe kerülne. Mivel a jövő irányítása és a világ sorsa forog kockán, és közelednek Ethan múltjának sötét erői, halálos hajsza veszi kezdetét a Föld körül. Egy titokzatos, korlátlan hatalommal rendelkező ellenséggel szembesülve Ethan kénytelen belátni, hogy ennél a küldetésnél semmi sem lehet fontosabb – még azok élete sem, akik a legtöbbet jelentik számára.

Heist 88

Jeremy Horne (Courtney B. Vance) egy profi bűnöző, akinek veleszületett képessége, hogy bárkit rá tud venni szinte bármire. Miután úgy dönt, hogy csinál még egy utolsó balhét, mielőtt börtönbe kerül, Horne négy fiatal banki alkalmazottat toboroz, hogy lopjanak el közel 80 millió dollárt az ország bankrendszeréből egy vakmerő és pimasz támadás során.

Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz

Miután évekig elzárkózva éltek az emberek világától, a teknőctestvérek most útnak indulnak, hogy hőstetteikkel megnyerjék New York szívét, és normális tinédzserekként fogadják el őket. Új barátjuk, April O’Neil segít nekik fellépni egy rejtélyes bűnszövetkezet ellen, de amikor egy mutánshadsereg szabadul rájuk, kiderül, hogy nagy fába vágták a fejszéjüket.

Szereplők: Nicolas Cantu (Leonardo), Sharon Brown Jr. (Mikey), Micah Abbey (Donnie), Brady Noon (Raph), Jackie Chan (Splinter), Ayo Edebiri (April), Ice Cube (Superfly), Seth Rogen (Bebop), John Cena (Rocksteady) és Paul Rudd (Mondo Gecko).